OPĆINA REŠETARI

REŠETARI: Građevinci ulaze u fazu završetka radova na izgradnji dječjeg vrtića i vatrogasnog doma

REŠETARI, 23.  srpnja 2020. - Građevinari intenzivno rade u središtu Rešetara.  Nakon što su skinute skele i  nova upravna općinska zgrada zasjala u središtu mjesta, privode se radovi  na dva  za Rešetarčane, ali i stanovnike cijele općine, veoma značajna objekta.

   Nova zgrada Dječjeg  vrtića „Čarobni svijet“  u  kome će se nalaziti i jaslice gradi se na zadovoljstvo svih mladih obitelji na području  općine. Iako i sada vrtić radi u primjerenim uvjetima, a ima i  svoj izdvojeni odjel u Adžamovcima,  novi dječji vrtić s jaslicama ispunit će sve najviše  standarde koji se traže u skrbi za djecu i predškolskom odgoju.  Obradovati će roditelje, ali i djelatnice vrtića.

   Početkom prosinca ove godine trebaju se završiti radovi na dogradnji i adaptaciji  Vatrogasnog doma.  I tu će biti višestrukog zadovoljstva, jer se neće radovati samo  rešetarački vatrogasci   koji će  dobiti spremište i ostali zavidan prostor za rad,  već i ostali  Rešetarčani. Vatrogasni dom  bit će ujedno i društveni dom s kulturnim centrom.

    

Slične objave