NOVA GRADIŠKA

Novo lice novogradiške bolnice

Promjene koje se događaju posljednjih godina  nisu samo  lijep vanjski izgled bolničkih  zgrada. Ulaže  se znatan novac, što je za  djelatnike bolnice i  pacijente veoma važno,  u unutarnje uređenje i opremanje bolničkih odjela  suvremenom opremom i uređajima

 

 

NOVA GRADIŠKA, 10. kolovoza 2020. -  Sve su vidljiviji rezultati energetske obnove  zgrada Opće bolnice Nova Gradiška. Neki radovi su već završeni, a neki su u tijeku.  Trenutno bolničkim krugom dominiraju  skele oko zgrade stare bolnice.

 

    Promjene koje se događaju posljednjih godina  nisu samo  lijep vanjski izgled bolničkih  zgrada. Ulaže  se znatan novac, što je za  djelatnike bolnice i  pacijente veoma važno,  u unutarnje uređenje i opremanje bolničkih odjela   suvremenom opremom i uređajima.

 

      Treba  naglasiti da  Opća bolnica Nova Gradiška i njen ravnatelj dr. Josip Kolodziej  imaju veoma dobre odnose s Brodsko-posavskom županijom i jedinicama lokalne  samouprava novogradiškog kraja, Gradom Nova Gradiška i općinama, koji  novogradišku bolnicu  prihvaćaju kao zdravstvenu ustanovu  od zajedničkog interesa i  pomažu  koliko je to u  njihovim materijalnim mogućnostima, ali i političkom potporom. Zajednički cilj je stvoriti što primjerenije uvjete za  zdravstvenu skrb  stanovništva. Nakon završetka radova na energetskoj obnovi uredit će se i bolnički  krug, a najavljuju se nove prometnice i parkirališta,  pješačke staze i  rasvjeta, te  uređenje zelenih  površina i hortikulture.  

  

Slične objave