GRAD NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. rujna 2018.

Otvoreno dječje igralište  u naselju  „Slavča“

U nazočnosti  brojnih mještana i djece, gradskih čelnika koje je predvodio  gradonačelnik Vinko Grgić sa zamjenicima Ivanom Trupinom i Borislavom Vidošićem, te Dinkom  Matijević, direktoricom Turističke zajednice Nova Gradiška, jučer je  otvoreno dječje igralište u naselju „Slavča“.  Na radost novogradiške djece  to je još jedno  u nizu dječjih igrališta otvorenih  u posljednje vrijeme  na području grada.

 
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA PDF Ispis E-mail
Autor hss.hr   
13. rujna 2018.

Vučić nije poželjna osoba u Hrvatskoj

 

12.3% Brođana je aktivno sudjelovalo u Domovinskom ratu i obrani Hrvatske, a Slavonski Brod nitko ne percipira kao razoreni grad. Slavonski Brod je u Domovinskom ratu razoren fizički granatiranjem, razoren gospodarski uništenjem 15 tisuća radnih mjesta, razoren psihološki zanemarivanjem čovjeka, a vrlo sličnu povijest ima i Nova Gradiška izrečeno je jučer, 11. rujan 2018. na Izbornoj skupštini „Hrvatskog sokola“, asocijacije branitelja HSS-a Brodsko-posavske županije održanoj u Starom Slatiniku.

 
PUBPŽ PDF Ispis E-mail
Autor bpz.hr   
13. rujna 2018.

U prometnoj nesreći nastradao sedmogodišnji dječak

 

Oko 16.30, 10. rujna u Starom Slatiniku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sedmogodišnji dječak teško ozlijeđen. Očevidom Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je, da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je dječak započeo neoprezno prelaziti kolnik, te je pritom došlo do udara policijskog vozila u dječaka. Odmah nakon prometne nesreće policijski službenik i dječakovi roditelji, stavili su dječaka u policijsko vozilo, krenuvši prema bolnici u Slavonskom Brodu, kako bi mu se što žurnije ukazala liječnička pomoć. Policijski službenik je bio u neposrednom kontaktu sa djelatnicima Hitne službe, sa kojima su se susreli u Slobodnici. Tom prilikom, dječaka su preuzeli zdravstveni djelatnici, zadržavši ga nakon ukazane hitne liječničke pomoći na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

 
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor bpz.hr   
13. rujna 2018.

Brodsko-posavska županija nastavlja s projektima energetske obnove

 

Shvaćajući važnost energetske obnove s ciljem ostvarivanja uštede toplinske energije za grijanje a time i ostvarivanja brojnih brojne drugih ušteda, Brodsko-posavska županija kontinuirano ulaže i uspješno aplicira na natječaje s područja energetske obnove.

 
UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH PDF Ispis E-mail
Autor Nikolina Jureković   
13. rujna 2018.

„Mladi (rad s mladima) bez granica“

 

Udruga gluhih i nagluhih od svibnja provodi projekt "Mladi (rad s mladima) bez granica" - "Youth (work) without borders". Riječ je o stručnom osposobljavanju (eng. training course) podržanom kroz Erasmus+ program. Projekt je odobren na natječaju Agencije za mobilnost i programe Europske Unije zaduženoj za provedbu Erasmus+ programa u RH.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. rujna 2018.

„Penzionerka“  mijenja  lice

 

Budući da se radi o velikoj stambenoj zgradi, „penzionerka“ na Cvjetnom trgu  postupno dobiva svoje novo lice uskoro sigurno neće više biti najneuglednija  zgrada  u središtu grada.

Podsjetimo, fasadu zgrade koja dominira u središtu grada obnavljaju vlasnici stanova. Ovaj  ozbiljan projekt vrijedan  je skoro pola milijuna kuna,a od Grada Nova Gradiška su  dobili potporu od  200.000 kuna.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 412

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba