NG mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Mažoretkinje grada Nova Gradiška   
16. listopada 2011.

NOVOGRADIŠKE MAŽORETKINJE S EUROPSKIM ODLIČJIMA

U engleskom gradiću Bathu održano je 29.rujna 2011.-3. listopada 2011.godine 15.europsko natjecanje u mažoret plesu (NBTA 15th Majorette Championships 2011). Uz još dvanaest europskih zemalja natjecala se i hrvatska mažoret reprezentacija. Među 180 hrvatskih reprezentativaca bile su i naše sugrađanke Filipa Miloš, Nives Živković, Nensi Živković, Ena Špičak, Adriana Grganić, Patricia Lang i Maja Golovrški (članice Mažoretkinja grada Nove Gradiške).

 
Dječje radionice Udruge slijepih PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
15. listopada 2011.

DJEČJE EDUKATIVNO-KREATIVNE RADIONICE

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa novogradiška Udruga slijepih organizirala je dječje edukativno-kreativne radionice.

Prema riječima Manuele Kumić, predsjednice Udruge i voditeljice programa odaziv djece je znatan.

 
Općina Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. listopada 2011.

PROJEKTI KOJI ŽIVOT ZNAČE

Za općinu Cernik 7. listopada 2011. bio je velik dan. Ravnatelj Državne geodetske uprave Željko Bačić i načelnik Nikola Jugović otvorili su radove  na katastarskoj izmjeri u katastarskim općinama Podrvrško i Banićevac, a u Podvrškom su na svečan način i veliko zadovoljstvo mještana župan Danijel Marušić i načelnik općine Nikola Jugović otvorili obnovljenu zgradu škole i društveni dom.

 
Dječji tjedan PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
10. listopada 2011.

DJECA IZNENADILA OZBILJNIM PITANJIMA

Povodom Dječjeg tjedna zamjenica gradonačelnika grada Nova Gradiška dr. Ljepša Rakas-Vujčić u suradnji sa Društvom "Naša djeca" primila je mališane Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća Nova Gradiška. Pod vodstvom predsjednice Društva Naša djeca Verice Lukačević i Patricije Brdar djeca su svoj zadatak shvatila ozbiljno kvalitetno se pripremivši za pitanja upućena dogradonačelnici dr. Rakas-Vujčić.

 
Josip Mikšić istupio iz Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
04. listopada 2011.

JOSIP MIKŠIĆ VIŠE NIJE PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

Josip Mikšić stavio je mandat gradskog vijećnika na raspolaganje HDSSB-u i umjesto njega mjesto u vijećničkim klupama zauzet će Zvonimir Mokrović. To znači da Mikšić više nije predsjednik Gradskog vijeća. Dinka Matijević i Dubravko Gubić do daljnjega ostaju gradski vijećnici. Na konferenciji za novinare održanoj 3. listopada 2011. objašnjeno je to dogovorom iz 2009. godine i odlukom da se na sredini mandata obavi zamjena vijećnika.

 
XIII. humanitarna utrka DND - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
02. listopada 2011.

ZA TVOJ KORAK TISUĆU NAŠIH

Krasni sunčani dan, toplo i ugodno vrijeme, iako je 1. listopada, brojno gledateljstvo i sjajna organizacija, te obilje natjecatelja karakteristika su i ovogodišnje humanitarne ulične utrke u Novoj Gradiški, koja je bila 13. po redu, a održana je pod motom "Za tvoj korak tisuću naših".
Kao i svake godine, utrka je održana u uspješnoj organizaciji novogradiškog Društva Naša djeca gdje su nastupili u 9 uzrasnih kategorija brojni trkači od najmanje dobi, polaznika dječjih vrtića do učenika osnovnih i srednjih škola, te građana.

 
<< Početak < « 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 » > Kraj >>

Stranica 325 od 367

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba