Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


Prosvjed podrške zatočenim hrvatskim generalima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. svibnja 2011.

MALO NAS JE, AL' NAS IMA

Na središnjem gradskom okupilo se 21. svibnja 2011. nešto više od stotinu ljudi da daju podršku zatočenim generalima Gotovini, Markaču, Norcu i Glavašu i prosvjeduju protiv nepravomoćne presude Haškog suda generalima zatočenim u Haagu.

U organizaciji Odbora za obilježavanje obljetnica 121. brigade HV i drugih obljetnica iz Domovinskog rata okupili su se članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima je bilo i nekoliko pripadnika 108. Slavonsko-brodske brigade HV i nekolicina građana.

 
Prometna blokada PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
21. svibnja 2011.

HRVATSKE AUTOCESTE ZAJAMČILE DEVET MJESECI PROMETNIH TEŠKOĆA

Članovi novogradiške podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati od subote  21. svibnja počinju prikupljati potpise građana nezadovoljni prometnom situacijom u gradu nastalom prometnim ograničenjima izazvanim radovima na rekonstrukciji nadvožnjaka na ulazu na autocestu. U slijedećih devet mjeseci, koliko je planirano da traju radovi, onemogućen je ulaz na autocestu u pravcu Slavonskog Broda i izlaz s autoceste iz pravca Zagreba.

 
Maturanti PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. svibnja 2011.

QUADRILLOM OBILJEŽILI ZAVRŠETAK SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

Maturanti tri novogradiške srednje škole tradicionalno su kraj srednjoškolskog  obrazovanja obilježili plesom u središtu grada. Plesali su francuskii dvorski ples quadrilla i tako se pridružili maturantima iz slavonskih gradova Osijeka, Belog  Manastira, Donjeg Miholjca, Našica i drugih gradova u Hrvatskoj, ali i vršnjacima i maturantima iz 55 europskih gradova.

 
Cvjetni korzo PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. svibnja 2011.

CVJETNI KORZO POSVEĆEN OBITELJI

Glavni akteri događanja 14. svibnja na središnjem gradskom trgu i Ulici slavonskih graničara bili su mališani iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Uz pratnju Gradske glazbe, mališani su predvođeni mažoretkinjama, tetama iz vrtića i učiteljicama oduševili šarenilom svojih kostima i scenskim nastupima. Pored mališana, uživali su mame i tate, braća i sestre, bake i djedovi.

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. svibnja 2011.

OPORBENI VIJEĆNICI NISU PRIHVATILI ODGOVORNOST ZA JAMSTVO DANO DRVNOJ INDUSTRIJI

Rijetko je koja sjednica Gradskog vijeća, kao sjednica održana 10. svibnja 2011., imala tako značajan dnevni red. Dominirale su rasprave o gospodarskom razvoju i zapošljavanju te komunalnoj problematici. O gospodarstvu će biti riječi i na posebnoj sjednici Vijeća, na kojoj će, kako je kazao gradonačelnik Josip Vuković, odgovarajući na vijećničko pitanje dr. Dražena Oršulića, podnijeti izvješće o svom radu, jer je, naglasio je, razvoj gospodarstva bio njegov program kod izbora za gradonačelnika.

 
9. svibnja - Dan Europe PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. svibnja 2011.

OBILJEŽEN DAN EUROPE

Društvo "Naša djeca" po drugi puta se potvrdilo dobrim organizatorom obilježavanja Dana Europe. Na središnjem gradskom trgu, 7. svibnja 2011. okupile su se skupine osnovaca 3. i 4. razreda koje su na zadovoljstvo Novogradiščana na izložbenim štandovima i info pultovima ove godine predstavili Dansku, Francusku, Nizozemsku, Austriju, Njemačku, Sloveniju, Španjolsku i Mađarsku.

 
<< Početak < « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » > Kraj >>

Stranica 331 od 355

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba