Božićni koncert Glazbene škole PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
22. prosinca 2011.

BOŽIĆNI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE UČILIŠTA RELKOVIĆ

"Ja sanjam jedan bijel Božić
Da opet dođe u moj grad
Da su zvijezde gore i
Tiho da se stvore
Svi ljudi koje volim ja…"

 
Pomoć osobama s autizmom PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
19. prosinca 2011.

10 GODINA RADA

Udruga za pomoć osobama s autizmom i Odjel za djecu s autizmom Nova Gradiška organizirali su povodom obilježavanja 10 godina rada program s različitim sadržajima. Održan je okrugli stol na temu "Informiranje i edukacija zastupnika (roditelja) osoba s autizmom o njihovim pravima te informiranje lokalne zajednice i institucija o pravima i potrebama osoba s autizmom u sredinama udruga članica na području Hrvatske".

 
Izbori na kazališnim daskama PDF Ispis E-mail
Autor sb poumar   
19. prosinca 2011.

IZBORI NA NOVOGRADIŠKOJ KAZALIŠNOJ SCENI

Novogradiška kazališna publika u petak 16. prosinca imala je prigodu još jednom "proći kroz izbore", ali ovoga puta odgledavši kazališnu predstavu IZBORI koju je na hrvatske kazališne daske postavio LUDENS TEATAR, a na scenu novogradiškog Doma kulture dovelo Učilište Relković. Glumci "Ludens" teatra s predstavom "Izbori" u režiji Daria Harjačeka publici su dočarali djelić naše svakodnevnice kroz puna dva sata suvremene i aktualne komedije.

 
Mjesec borbe protiv ovisnosti PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
18. prosinca 2011.

GDJE JE NESTAO ČOVJEK

Iako 15. prosinca službeno prestaje Mjesec borbe protiv ovisnosti, naša borba protiv ovisnosti trajat će i dalje - kazala je mr. Ljiljana Lukačević, predsjednica Udruge "Pozitiva" povodom  završetka Mjeseca borbe protiv ovisnosti i završetka projekta "Prevencija suvremenih oblika  ovisnosti" koju je Udruga "Pozitiva" provodila tijekom ove godine.

 
Advent u našem gradu 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
18. prosinca 2011.

PETI "ADVENT U NAŠEM GRADU"

Borna Halambek i Milan Rosić prigodno su 17. prosinca otvorili peti jubilarni "Advent u našem gradu 2011." Organizator, Turistička zajednica grada Nova Gradiška u suradnji sa Gradom Nova Gradiška napunila je s izlagačima Društveni dom gdje su posjetitelji imali što vidjeti i kupiti. Velik izbor suvenira domaće izrade i proizvoda poljoprivrednih gospodarstava prilika su da se kupi originalan božićni i novogodišnji poklon.

 
Skupštine Crvenog križa PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
18. prosinca 2011.

NA DJELU DOKAZANI HUMANITARCI

15. prosinac su u Novoj Gradiški redovne godišnje skupštine održala društva Crvenog križa Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije, na kojima su se razmatrala i usvojila izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2010. godinu, novi statuti i odluke o izborima novog saziva Skupština, mjesnih i općinskih odbora Crvenog križa. Usvojeni su i programi rada i financijski planovi za 2012. godinu.

 
<< Početak < « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » > Kraj >>

Stranica 331 od 381

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba