Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


HDSSB traži sastanak gradonačlenika i župana PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
21. veljače 2011.

TAKO VIŠE NE MOŽE

Brojne teme za razmišljanje i akciju otvorio je HDSSB na konterenciji za tisak 21. veljače 2011. Zaštita digniteta hrvatskih branitelja i Domovinskog rata, loše ukupno stanje u županiji koje rezultira sve većim brojem nezaposlenih te katastrofalno stanje u zapostavljenoj Slavoniji pitanja su o kojima su na današnjoj konferenciji za tisak govorili čelnici Gradske organizacije HDSSB-a i saborski zastupnik dr. Boro Grubišić.

 
Stota obljetnica rođenja Grigora Viteza PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
16. veljače 2011.

DJELO UNIVERZALNOG KARAKTERA BLISKO ČOVJEKU

15. veljače 2011. je u Gornjim Bogićevcima pod pokroviteljstvom Vlade RH, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva kulture, Općina Gornji Bogićevci i Narodne knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ počelo obilježavanje 100-te obljetnice rođenja pjesnika Grigora Viteza. Na mjesnom groblju u Kosovcu položeni su vijenci i zapaljene svijeće na pjesnikovom grobu, a svečani program održan je u Hrvatskom seljačkom domu u Gornjim Bogićevcima.

 
Forum mladih SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. veljače 2011.

POZITIVNE VIBRACIJE ZA VALENTINOVO

Članovi Foruma mladih novogradiškog SDP-a su se 14. veljače 2011. u Ulici Slavonskih graničara i Trgu kralja Tomislava priključili obilježavanju Valentinova podjelom simboličnih poklona. Na taj su način, na zadovoljstvo građana, posebno djevojaka, nastavili tradiciju obilježavanja Dana zaljubljenih.

 
Obilježavanje 125. obljetnice rođenja Ivana Čeovića-Ivše PDF Ispis E-mail
Autor Ivan Salantić   
10. veljače 2011.

OTVORENA VELIKA LOVAČKA IZLOŽBA U STAROM SLATINIKU

U prigodi obilježavanja 125. obljetnice rođenja inž. šumarstva Ivana Čeovića-Ivše, prvog tajnika Lovačkog saveza Hrvatske i Slavonije u Društvenom domu Ante Starčević otvorena je velika Lovačka izložba. Otvorio ju je Davor Vlaović, zamjenik Brodsko-posavskog župana. Na istom mjestu Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak otkrio je spomen ploču Ivanu Čeoviću, koja će biti postavljena na Lovački dom koji se gradi na brdu Travnik iznad Starog Slatinika.

 
Tribina Udruge volontera PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
10. veljače 2011.

DUHOVNOST DANAS

Udruga volontera Nova Gradiška organizirala je 9. veljače još jednu hvale vrijednu tribinu. „Duhovnost danas“ bila je tema koja je u gradsku vijećnicu, a na zadovoljstvo predsjednice volontera dr. Vesne Oršulić i članova udruge, privukla velik broj Novogradiščana. Sat vremena pozorno su slušali gosta predavača velečasnog Jozu Jurića koji je govorio o stanju svijesti u kojem se čovjek predaje razvoju vlastitog duha, kroz vjersku posvećenost Bogu.

 
Logoraši srpskih logora iz Domovinskog rata posjetili Staru Gradišku PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. veljače 2011.

TIHOMIR PURDA SE NALAZI U ZATVORU ZBOG NEMARA DRŽAVNIH INSTITUCIJA

Oko stotinu logoraša srpskih logora iz vremena Domovinskog rata 3. veljače 2011. tradicionalno se okupilo u Staroj Gradiški gdje je također bio jedan od logora. Prisjetili su se vremena  provedenog u logorima i ukazali na slučaj svog kolege Tihomira Purde koji se nalazi u zatvoru u Zenici.

 
<< Početak < « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 » > Kraj >>

Stranica 337 od 350

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba