Božićni koncert KUU Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
28. prosinca 2011.

BOŽIĆ U FOLKLORNOM RUHU

Kulturno-umjetnička udruga "Cernik" zajedno s gostima iz Starih Perkovaca, Brodskog Stupnika i Lučkog održala je 28. prosinca 2011. Božićni koncert u Hrvatskom domu u Cerniku.

Domaćini su se predstavili koreografijama "Da nam kolo veselije bude" - pjesmama i plesovima istočnog dijela novogradiškog kraja, "Da porosi naša polja" - prikazom običaja zazivanja kiše Dodole, Slavonija i "Starim splitskim plesovima".

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
28. prosinca 2011.

AKTUALNI SAT GRADSKOG VIJEĆA

Sjednica Gradskog vijeća održana 27. prosinca počela je blagdanskim čestitkama, a nastavljena brojnim primjedbama Mate Bilonjića u ime oporbenih vijećnika HDZ-a na aktualnom satu, a potom i raspravama o izmjenama gradskog proračuna i programa za 2011. i 2012. godinu. Bilonjić se ponovo požalio da na vrijeme ne dobiva materijale, a Anđelko Pojatina da su materijale prekasno dobili i da se zato za sjednicu nisu mogli pripremiti kako treba.

 
Koncert Davida Kocijana PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
28. prosinca 2011.

KONCERT "THE WAY I SEE IT"

U organizaciji članova udruge Hrabro dijete i novogradiške Kršćanske adventističke crkve u Dvorani Relković 27. prosinca 2011. koncert pod nazivom "THE WAY I SEE IT" održao je saksofonist DAVID KOCIJAN.

David Kocijan akademski je saksofonist, priznati instrumentalist i stalni član Zagrebačkog kvarteta saksofona.

 
Pomoć roditeljima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
28. prosinca 2011.

1.500 KUNA ZA NOVOROĐENU DJECU

Zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić 27. je prosinca u Gradskoj vijećnici po četvrti puta ove godine roditeljima novorođene djece uručila 1.500 kuna, kojima Grad Nova Gradiška želi, kako je kazala, dati svoj skroman doprinos mladim obiteljima za novorođeno dijete. Novčanu potporu dobilo je 27 obitelji.

 
Božićna poruka PDF Ispis E-mail
Autor p. Ante Perković   
23. prosinca 2011.

S ISUSOM ZAPOČINJE NOVI SVIJET

Gotovo se svake godine u ovo vrijeme naglašava da su ovo dani DARIVANJA, dani ljubavi i mira.
Svakako da se posebno pomišlja na Božić i Novu godinu. Uistinu ovih dana se intenzivnije misli o potrebi da se nekoga nečim obdari i razveseli. Što dakako nije loše barem u ove dane ako to ne pomišljamo svaki dan. Tako je i ove godine, premda su recesijske mjere zahvatile mnoge pa će to biti, barem tako mislimo, malo skromnije, osim ako se u Hrvata ne nađu još neke štedne zalihe što se više puta znalo pokazati u sličnim situacijama.

 
Vilinski svijet PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
23. prosinca 2011.

TAJANSTVENI VILINSKI SVIJET U DOMU KULTURE

"Tajanstveni vilinski svijet" naziv je spleta maštovitih plesnih koreografija kojima se u novogradiškoj Dvorani Relković predstavio Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški.
Roditelji, djedovi i bake, braća i sestre i brojni drugi posjetitelji u Domu kulture uživali su u "Vilama spavalicama","Winx vilama",vilama koje "Stvaraju dugu","Mišićima i dvorskim vilama,Vilama sreće, Vodenim vilama, Vilama čuvaricama, Vilama krijesnicama, Zločestim Trixi vilama, Orijentalnim vilama, Zubić vilama, najmanjim Pixi vilama, Vilama kineskinjama, Vilama ljubavi, Plavoj vili i Brzim vilama.

 
<< Početak < « 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 » > Kraj >>

Stranica 344 od 395

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba