Natjecanje mladeži Crvenog križa PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. ožujka 2013.

NAJBOLJE EKIPE OŠ "LJUDEVIT GAJ" I GIMNAZIJE

Na 15. lokalnom natjecanju mladeži HCK u pružanju prve pomoći održanom 13. ožujka 2013., u kategoriji podmladka prvo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Nova Gradiška. U konkurenciji sedam ekipa Lara Matijević, Lara Nađ, Lara Josipović, Anamarija Lukačević, Ana Marija Kao i Ivana Bivolčević, predvođene mentoricom Nevenkom Bjelić, i ove su godine potvrdile primat ekipa u pružanju prve pomoći koje posljednjih godina dolaze iz njihove škole.

 
Pobožnost Križnog puta PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
17. ožujka 2013.

KRIŽNI PUTOVI U STAROM PETROVOM SELU, NOVOJ KAPELI I CERNIKU

Nakon što je lijepi broj mladih s novogradiškog područja sudjelovao u Križnom putu Požeške biskupije proteklog vikenda, nastavilo se organiziranje župnih Križnih putova. Tako su 16. ožujka u na župni Križni put tradicionalno pošli vjernici staropetrovoselske župe. Kako nam je rekao staropetrovoselski župnik i dekan Novokapelačkog dekanata, prečasni Antun Prpić, sudionici su išli Gajevom i Frankopanskom ulicom, izvan naselja, prema Crnogovcima, iz kojih je uslijedio povratak prema središtu župe. Voditelj pobožnosti je vjeroučitelj Tomislav Ivanišević.

 
Organizacija žena HSS-a PDF Ispis E-mail
Autor Klara Šćuka   
14. ožujka 2013.

ŽENE SU U STANJU PROMIJENITI LICE POLITIKE

U subotu 9. ožujka u Svetoj Mariji održana je redovit Programska skupština Hrvatskog srca, organizacije žena HSS-a u čijem radu su sudjelovale izaslanice iz cijele Republike Hrvatske i Brodsko-posavske županije. Hrvatsko srce je asocijacija žena Hrvatske seljačke stranke koja je prepoznala važnost sudjelovanja žena u svom radu, danas 29% članstva HSS-a čine žene, a od pet potpredsjednika HSS-a čak su tri žene.

 
Županijsko natjecanje mladih tehničara PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. ožujka 2013.

MLADI TEHNIČARI POKAZALI ZAVIDNO ZNANJE

Osnovna škola Ante Starčevića Rešetari 8. ožujka 2013. tradicionalno je bila domaćin Županijskog natjecanja mladih tehničara i 1. smotre mladih poduzetnika Brodsko-posavske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 95 učenika iz 24 osnovne škole. Mladi tehničari su se okupili u velikom broju da bi pokazali svoje vještine, znanja i umijeća koja su stekli tijekom godine pripremajući se za ovo natjecanje.

 
Udruga 8+ u Okučanima PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
07. ožujka 2013.

PODRUŽNICA UDRUGE HRVATSKIH BROJNIH OBITELJI

Među udrugama koje uspješno djeluju na području općine Okučani, odnedavno je i Udruga hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, Podružnica Okučani, koja djeluje za područje Brodsko-posavske županije. Nakon što je općinski načelnik, Aca Vidaković, dodijelio udruzi na korištenje prostorije objekta na Trgu dr. Franje Tuđmana, fra Mario Radman, okučanski župnik, iste je blagoslovio i poželio udruzi uspješan rad.

 
Zdravstvena ustanova Ljekarne Zubović PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. ožujka 2013.

mag. pharm. Mirjana Zubović BRIGA ZA ČOVJEKA I PACIJENTA

Renomirana Zdravstvena ustanova Ljekarne Zubović, koja sljedeće godine bilježi dvadeset godina uspješnog rada i poslovanja i zapošljava 18 djelatnika, radi po načelu dobre ljekarničke prakse i skrbi za pacijente. O radu i nastojanjima da u ovim kriznim vremenima zadovolje sve potrebe za lijekovima, pripravcima i pomagalima razgovarali smo s mag. pharm. Mirjanom Zubović, vlasnicom i voditeljicom zdravstvene ustanove koja raspolaže sa tri ljekarničke jedinice, u Gundulićevoj i Relkovićevoj ulici i u Rešetarima.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 353 od 451

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba