HDZ – predizborni skup PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

PREDSJEDNICA KOSOR IMAT ĆE SNAGE HDZ ODVESTI U IZBORNU POBJEDU

GO HDZ organizirao je prezentaciju izbornog programa HDZ-a za Brodsko-posavsku županiju. Učinili su to saborski zastupnici Suzana Bilić-Vardić, Šimo Đurđević i Mato Bilonjić, te Krunoslav Glavač koji je govorio o gospodarskom dijelu programa. Prezentaciju je vodila Đurđa Pazman.

 
Priznanja davateljima krvi PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

DAN DOBROVOLJNIH DAVATELJA KRVI

U povodu Dana dobrovoljnih davatelji krvi u restoranu Maksimilijan tradicionalno su se okupili dobrovoljni davatelji krvi s novogradiškog područja. Družili su se, primili priznanja i pohvale za darovanu krv i iskazanu humanost. Zahvalnice, povelje zahvalnosti i prigodne poklone HCK i Brodsko-posavske županije dobila su 104 dobrovoljna darovatelja krvi.

 
Friščić u Rešetarima PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. listopada 2011.

DAVOR VLAOVIĆ NOSITELJ LISTE U V. IZBORNOJ JEDINICI

Zašto Davor? Zato jer se ovdje radi, zato jer je znao stvoriti tim koji postiže rezultate. Zato je i koordinator izborne jedinice i zato će on biti nositelj liste u V. izbornoj jedinici – kazao je predsjednik HSS-a Josip Friščić HSS-ovcima novogradiškog kraja okupljenim u Rešetarima potvrđujući najave da će Davor Vlaović biti nositelj liste Hrvatske seljačke stranke u V. izbornoj jedinici.

 
Mjesec hrvatske knjige 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
22. listopada 2011.

ONE MISLE DA SMO MALE

Svi oni koji su se 20. listopada 2011. našli u dječjem odjelu Gradske knjižnice i prisustvovali su promociji knjige "One misle da smo male" autorica Julijane Matanović, književnice i sveučilišne profesorice i Anke Dorić, dr. med. specijal. transfuzijske medicine, nisu požalili. Bila je to promocija književnog djela, koje je pobudilo interes javnosti pa se uskoro očekuje i njegovo treće izdanje, ali i stručno predavanje o HPV-u i borbi protiv raka vrata maternice.

 
Posveta crkve sv. Terezije PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
19. listopada 2011.

BISKUP ANTUN ŠKVORČEVIĆ POSVETIO OBNOVLJENU CRKVU SVETE TEREZIJE AVILSKE

Požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević predvodio je u nedjelju 16. listopada 2011. misno slavlje i blagoslovio obnovljenu crkvu sv. Terezije Avilske u Novoj Gradiški.

U koncelebraciji su sudjelovali velečasni Jozo Jurić, kapelan Josip Marić, biskupov tajnik i četiri bogoslova.

 
Gradska knjižnica - promocija knjige PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
17. listopada 2011.

ZATVORSKE KNJIŽNICE U REPUBLICI HRVATSKOJ

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2011., 15. listopada Gradska knjižnica Nova Gradiška i KLD Rešetari organizirali su predstavljanje knjige Zatvorske knjižnice u Republici Hrvatskoj, autorice mr. sc. Sandre De Villa. Brojne Novogradiščane i ljubitelja pisane riječi u Gradskoj knjižnici pozdravila je Biljana Dakić, ravnateljica. Knjigu su predstavili recenzentica prof. dr.sc. Aleksandra Horvat, mr. sc. Ivan Slišurić, profesor, lektor i korektor, te sama autorica.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 353 od 396

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba