Dan polja pivskog ječma PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. svibnja 2012.

IZGRAĐEN ČVRST POSLOVNI ODNOS IZMEĐU PROIZVOĐAČA JEČMA GRUPE BOORTMALT

25. svibnja 2012. tradicionalno je u Novoj Gradiški organiziran Dan pivskog ječma u Hrvatskoj jer je tu jedina tvornica pivskog slada Slavonija slad kao i tvrtka PP kompleks, kao sestrinska tvrtka koja organizira i promiče proizvodnju pivskog ječma.

 
Pjevački zbor Glazbene škole Učilišta Relković PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
22. svibnja 2012.

SREBRNA PLAKETA NA "55. GLAZBENIM SVEČANOSTIMA HRVATSKE MLADEŽI"

Dodjelom priznanja, plaketa i nagrada 17. svibnja 2012. u Varaždinu je završilo Državno natjecanje "55. glazbene svečanosti hrvatske mladeži" održano pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, Ministarstva kulture RH i Agencije za odgoj i obrazovanje. Domaćin je bila Varaždinska županija i Grad Varaždin.

 
Paraolimpijski školski dan PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
16. svibnja 2012.

TKO SE IGRA, TAJ SE VOLI

Pod motom "Tko se igra, taj se voli" i kroz raznolike aktivnosti 15. svibnja 2012. učenici OŠ "Ljudevit Gaj" bili su sudionici Paraolimpijskog školskog dana.

Radi se o međunarodnom projektu čiji je cilj promovirati paraolimpijske športove među učenicima njihovim uključivanjem u prilagođene športove i radionice.

 
Novi dom u Goricama PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. svibnja 2012.

OTVOREN DRUŠTEVNI DOM U GORICAMA

Zamjenik župana Davor Vlaović, zamjenica predsjednika HSS-a Marijana Pertir i općinski načelnik Zvonimir Karlik otvorili su 13. svibnja 2012. novi društveni dom u Goricama. Izgrađen je na temeljima starog i porušenog za vrijeme Domovinskog rata, na mjestu gdje je, kako je istaknuo Zlatko Bunjevac, bila crta bojišnice.

 
Smotra folkora u Rešetarima PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. svibnja 2012.

SLAVONAC SAM TIME SE PONOSIM

Ulica Vladimira Nazora i  ljetna pozornica u dvorištu DVD-a Rešetari  12.  svibnja 2012. bili su mjesto gdje se pjevalo, sviralo i uživalo u ljepoti narodnih nošnji i mladih folkloraša, običaja i narodne baštine. KUD "Rešetari" ove je godine na 7. smotru "Slavonac sam time se ponosim" doveo kulturno umjetnička društva i skupine iz prijateljske općine Kanfanar u Istri, Oriovca, Drežnika i Cerne.

 
Koncert Ide Gamulin PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
11. svibnja 2012.

"OD DORE DO BLUESA"

U četvrtak 10. svibnja novogradiški ljubitelji klasične glazbe imali su prigodu uživati u pijanističkom koncertu "Od Dore do bluesa" koji je izvela Ida Gamulin - pijanistica s međunarodnom karijerom i redovita profesorica na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 360 od 424

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba