Stečaj u Sekuliću PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
31. siječnja 2013.

VRIJEDNOST NEKRETNINA DI SEKULIĆ SMANJENA
ZA 82 MILIJUNA KUNA

U vremenu od tri godine, koliko traje stečaj nad DI Sekulić, nije bilo kupaca za tri najvrjednije nekretnine. Kako kaže stečajni upravitelj Zdenko Bešlić, na deset do sada održanih dražbi, na kojima je cijena bila stalno snižavana, nije bilo ozbiljnih kupca zainteresiranih za tvornicu namještaja, pilanu i bivšu Slavonija radinost.

 
Poljoprivredne inovacije PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
31. siječnja 2013.

PIONEEROV ZIMSKI SASTANAK U ŠTIVICI

U srijedu, 30. siječnja, u Štivici je održan tradicionalni "Pioneerov" zimski sastanak, kojem se opet odazvao velik broj poljoprivrednika šireg novogradiškog područja. Sastanak je vodio "Pioneerov" promotor za Brodsko-posavsku županiju, Predrag Ilić. Nakon što je pozdravio okupljene poljoprivrednike, pozdravio ih je i štivički poljoprivrednik, Ivo Kausal, koji je podsjetio kako je ovo pomalo jubilarni, 15. sastanak.

 
"Za blagdanskim stolom" PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
29. siječnja 2013.

U NOĆI MUZEJA NASTUPILI I UČENICI OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE UČILIŠTA RELKOVIĆ

Svečanom zatvaranju izložbe "Za blagdanskim stolom", upriličenom u Noći muzeja 25. siječnja 2013. uz brojne poklonike umjetnosti pridružili su se i učenici Osnovne glazbene škole Učilišta Relković.

U ime učenika i djelatnika Učilišta sve nazočne pozdravila je voditeljica Glazbene škole Ana Turkalj.

 
Priča pretočena u ples PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
28. siječnja 2013.

ALISA U ZEMLJI PLESA

Kazališne daske Dvorane Relković u nedjelju 27. siječnja 2013. čarobnim štapićem Nataše Ledić, plesne trenerice u Plesnom studiju Marine Mihelčić u Novoj Gradiški, pretvorene su u plesni podij za priču "Alisa u zemlji plesa".

U sjećanje na engleskog pisca Charlesa L. Dodgsona i njegovu priču Alisa u zemlji čudesa, Nataša Ledić razigrala je svoju maštu i djevojčicu Alisu smjestila među male i velike plesačice Plesnog studija u Novoj Gradiški i povela ih u svijet "nastanjen" glazbom, kostimima, osmjesima, cvjetićima i plesnim koracima.

 
6. švarglijada u Hrvata PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. siječnja 2013.

NAJBOLJIM PROGLAŠEN ŠVARGL TOMISLAVA IVANIŠEVIĆA

Tomislav Ivanišević iz Godinjaka pobjednik je 6. švarglijade u Hrvata održane 26. siječnja 2013. u Starom Petrovom Selu. Njegov je švargl prosudbeno povjerenstvo, u kome su bili sve dokazani proizvođači švargla, na čelu s Zdravkom Sokićem, proglasilo šampionom i nagradilo zlatnom medaljom.
Šampion publike, koja je napunila obnovljeni Hrvatski pučki dom, proglašen je švargl Josipa Bilačića iz Gorica.

 
15. poljoprivredno-poduzetničke ideje PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. siječnja 2013.

NUŽNOST UDRUŽIVANJA I ZAJEDNIČKOG DJELOVANJA

Zamjenik ministra poljoprivrede Luka Čuljak 25. siječnja 2013. otvorio je 15.  poljoprivredno-poduzetničke ideje "Nova Gradiška 2013." Izlagače, poljoprivrednike i predavače u Domu kulture pozdravili su u ime Grada Nova Gradiška predsjednik Gradskog vijeća Mirko Golovrški i u ime Brodsko-posavske županije župan Danijel Marušić. U ime Hrvatske poljoprivredne komore obratio im se i njen predsjednik Matija Brlušić.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 360 od 451

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba