Općina Cernik PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. listopada 2011.

PROJEKTI KOJI ŽIVOT ZNAČE

Za općinu Cernik 7. listopada 2011. bio je velik dan. Ravnatelj Državne geodetske uprave Željko Bačić i načelnik Nikola Jugović otvorili su radove  na katastarskoj izmjeri u katastarskim općinama Podrvrško i Banićevac, a u Podvrškom su na svečan način i veliko zadovoljstvo mještana župan Danijel Marušić i načelnik općine Nikola Jugović otvorili obnovljenu zgradu škole i društveni dom.

 
Dječji tjedan PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
10. listopada 2011.

DJECA IZNENADILA OZBILJNIM PITANJIMA

Povodom Dječjeg tjedna zamjenica gradonačelnika grada Nova Gradiška dr. Ljepša Rakas-Vujčić u suradnji sa Društvom "Naša djeca" primila je mališane Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća Nova Gradiška. Pod vodstvom predsjednice Društva Naša djeca Verice Lukačević i Patricije Brdar djeca su svoj zadatak shvatila ozbiljno kvalitetno se pripremivši za pitanja upućena dogradonačelnici dr. Rakas-Vujčić.

 
Josip Mikšić istupio iz Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
04. listopada 2011.

JOSIP MIKŠIĆ VIŠE NIJE PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

Josip Mikšić stavio je mandat gradskog vijećnika na raspolaganje HDSSB-u i umjesto njega mjesto u vijećničkim klupama zauzet će Zvonimir Mokrović. To znači da Mikšić više nije predsjednik Gradskog vijeća. Dinka Matijević i Dubravko Gubić do daljnjega ostaju gradski vijećnici. Na konferenciji za novinare održanoj 3. listopada 2011. objašnjeno je to dogovorom iz 2009. godine i odlukom da se na sredini mandata obavi zamjena vijećnika.

 
XIII. humanitarna utrka DND - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
02. listopada 2011.

ZA TVOJ KORAK TISUĆU NAŠIH

Krasni sunčani dan, toplo i ugodno vrijeme, iako je 1. listopada, brojno gledateljstvo i sjajna organizacija, te obilje natjecatelja karakteristika su i ovogodišnje humanitarne ulične utrke u Novoj Gradiški, koja je bila 13. po redu, a održana je pod motom "Za tvoj korak tisuću naših".
Kao i svake godine, utrka je održana u uspješnoj organizaciji novogradiškog Društva Naša djeca gdje su nastupili u 9 uzrasnih kategorija brojni trkači od najmanje dobi, polaznika dječjih vrtića do učenika osnovnih i srednjih škola, te građana.

 
Psunjska satnija PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. listopada 2011.

20. OBLJETNICA PSUNJSKE SAMOSTALNE SATNIJE

Kod HRTV-ova odašiljača na Psunju i spomenika poginulim braniteljima okupili su se 2. listopada pripadnici Samostalne psunjske satnije 121. brigade HV-a Nova Gradiška, roditelji poginulih branitelja, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, djelatnici odašiljača, predstavnici Općine Cernik i pripadnici Udruge dragovoljaca domovinskog rata iz prijateljske općine Čavle.

 
Rajsko voće PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. listopada 2011.

LIGA ZA BORBU PROTIV RAKA I UDRUGA VOLONTERA U AKCIJI "DANI JABUKA"

Liga za borbu protiv raka "Zorislav Slović" Nova Gradiška i Udruga volontera Nova Gradiška, 1. listopada 2011. u središtu su grada organizirali još jednu hvale vrijednu akciju. Jabuka koja je, kako mnogi vjeruju, na naš jelovnik stigla ravno iz raja nije samo simbol grijeha, požude i ljubavi, već i vječne mladosti.

 
<< Početak < « 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 » > Kraj >>

Stranica 360 od 401

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba