Josip Mikšić istupio iz Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
04. listopada 2011.

JOSIP MIKŠIĆ VIŠE NIJE PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

Josip Mikšić stavio je mandat gradskog vijećnika na raspolaganje HDSSB-u i umjesto njega mjesto u vijećničkim klupama zauzet će Zvonimir Mokrović. To znači da Mikšić više nije predsjednik Gradskog vijeća. Dinka Matijević i Dubravko Gubić do daljnjega ostaju gradski vijećnici. Na konferenciji za novinare održanoj 3. listopada 2011. objašnjeno je to dogovorom iz 2009. godine i odlukom da se na sredini mandata obavi zamjena vijećnika.

 
XIII. humanitarna utrka DND - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
02. listopada 2011.

ZA TVOJ KORAK TISUĆU NAŠIH

Krasni sunčani dan, toplo i ugodno vrijeme, iako je 1. listopada, brojno gledateljstvo i sjajna organizacija, te obilje natjecatelja karakteristika su i ovogodišnje humanitarne ulične utrke u Novoj Gradiški, koja je bila 13. po redu, a održana je pod motom "Za tvoj korak tisuću naših".
Kao i svake godine, utrka je održana u uspješnoj organizaciji novogradiškog Društva Naša djeca gdje su nastupili u 9 uzrasnih kategorija brojni trkači od najmanje dobi, polaznika dječjih vrtića do učenika osnovnih i srednjih škola, te građana.

 
Psunjska satnija PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. listopada 2011.

20. OBLJETNICA PSUNJSKE SAMOSTALNE SATNIJE

Kod HRTV-ova odašiljača na Psunju i spomenika poginulim braniteljima okupili su se 2. listopada pripadnici Samostalne psunjske satnije 121. brigade HV-a Nova Gradiška, roditelji poginulih branitelja, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, djelatnici odašiljača, predstavnici Općine Cernik i pripadnici Udruge dragovoljaca domovinskog rata iz prijateljske općine Čavle.

 
Rajsko voće PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. listopada 2011.

LIGA ZA BORBU PROTIV RAKA I UDRUGA VOLONTERA U AKCIJI "DANI JABUKA"

Liga za borbu protiv raka "Zorislav Slović" Nova Gradiška i Udruga volontera Nova Gradiška, 1. listopada 2011. u središtu su grada organizirali još jednu hvale vrijednu akciju. Jabuka koja je, kako mnogi vjeruju, na naš jelovnik stigla ravno iz raja nije samo simbol grijeha, požude i ljubavi, već i vječne mladosti.

 
Rešetarački pjesnički susret PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
02. listopada 2011.

REŠETARAČKI PJESNIČKI SUSRET

Rešetari su još jednom, četrnaesti puta za redom, bili mjesto okupljanja pjesnika Hrvata iz cijelog svijeta.O kakvom se pjesničkom susretu radi najbolje kazuju pjesnici koji su, uz pjesnike iz Hrvatske, došli iz Kanade, Južnoafričke Republike, Švedske, Amerike, Mađarske, Makedonije, i susjednih zemalja. O značaju ovih pjesničkih susreta govori dolazak 60 pjesnika iz cijelog svijeta.

 
Jesen u Brđanima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
26. rujna 2011.

JESEN U BRĐANIMA

Nakon treće manifestacije "Jesen u Brđanima" može se reći da se u Brđanima mnogo toga promijenilo. Zahvaljujući Udruzi žena Brđani, svim njenim članicama, posebno prvoj predsjednici Slavici Španić i sadašnjoj Ivanki Grgić, koja je, kako je otvarajući ovu manifestaciju rekao dožupan Davor Vlaović, pronijela ime svog sela, općine Rešetari i Brodsko-posavske županije, kao najuzoritija žena Hrvatske, u Brđanima se organizira manifestacija koja na jedinstven način njeguje seosku tradiciju i običaje.

 
<< Početak < « 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » > Kraj >>

Stranica 372 od 413

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba