Novogradiško glazbeno ljeto PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. rujna 2010.

DJECA PJEVAJU HITOVE

Na Novogradiškom gazbenom ljetu petak je tradicionalno namijenjen mladim pjevačkim talentima. U organizaciji udruge Hobotnica i Pave Funarića djeca su pjevala hitove i potvrdila da i nakon Kim Verson ima još mladih talenata koji se mogu nadati pjevačkoj karijeri.

 
Turizam PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2010.

TURISTIČKI DUŽNOSNICI U NOVOJ GRADIŠKI

U radnom posjetu Novoj Gradiški bili su predstavnici Ministarstva turizma, Brodsko-posavske županije i Županijske turističke zajednice. Kako kaže Ljiljana Siročić, tajnica TZ Nova Gradiška, došli su da se upoznaju s turističkim potencijalima novogradiškog kraja i s projektima  kandidiranim za sufinaciranje za koje se vjeruje da će dobiti financijsku potporu Ministarstva turizma.

 
Općina Vrbje PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. kolovoza 2010.

OBNOVA PODRUČNE ŠKOLE U BODOVALJCIMA

Tridesetak članova Udruge za održivi razvoj sela „Šor“, Braniteljske poljoprivredene zadruge Stara Kapela i Udruge specijalne policije  iz Domovinskog rata „Zebre“ Nova Gradiška organiziralo je u Bodovljacima niz akcija u cilju pomoći lokalnim zajednicama. Zatekli smo ih kako obijaju staru žbuku sa zgrade Područne škole Bodovaljci.

 
Komunalno poduzeće "Slavča" PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardzic   
13. kolovoza 2010.

POLITIKA SKROJILA STANJE U SLAVČI

Komunalno poduzeće „Slavča“ duže je vremena predmet kuloarskih priča o smjeni direktora, otkaza koje je dobilo troje djelatnika zbog otuđivanja novca i krivičnim prijavama, te brojnim poslovima i promjenama koje su uzdrmale tu tvrtku u cilju konsolidacije, ponajprije financijskog stanja.

 
Radio Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. kolovoza 2010.

SKUPŠTINA RADIOPOSTAJE NOVA GRADIŠKA

Skupština Hrvatskog radija Radiopostaje Nova Gradiška razriješila je dužnosti Rajka Aleksića, dosadašnjeg direktora i za vršiteljicu dužnosti imenovala Zlatu Pazman-Petrić, koja je za novog glavnog urednika imenovala Antuna Tonija Brađaševića.

 
30 godina prijateljstva gradova PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
10. kolovoza 2010.

U HERZOGENAURACHU OBILJEŽENO 30 GODINA PRIJATELJSTVA DVA GRADA

Izaslanstvo Grada Nova Gradiška predvođeno gradonačelnikom Josipom Vukovićem, zamjenicima Lljepšom Rakas-Vujčić i Milanom Matešom, te predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Mikšićem, vratilo se iz prijateljskog njemačkog garada Herzogenauracha sa obilježavanja 30. obljetnice prijateljstva dva grada.

 
<< Početak < « 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » > Kraj >>

Stranica 380 od 381

 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba