Dom u Dragaliću PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
31. listopada 2011.

OTVOREN DOM U DRAGALIĆU

Novi društveni dom u Dragaliću otvorili su potpredsjednik Sabora Josip Friščić, župan Danijel Marišić i njegov zamjenik Davor Vlaović te načelnik Zvonimir Karlik. Odana je počast poginulim braniteljima i kod spomenika položeni vijenci i zapaljene svijeće, kroz Dragalić su prošle svečane slavonske zaprege, a na svoj prvi nastup na pozornici doma imali su KUD Dragalić i učenici Osnovne škole Dragalić.

 
HSLS - predizborni skup PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

HDZ BEZ ŠANSE, GLASAJTE ZA HSLS

"Ponosan sam što sam ovdje s vama. Svaki predsjednik stranke u Hrvatskoj trebao bi obići sve općine i sve gradove, sve sredine širom Hrvatske da vidi  kako žive građani u Republici Hrvatskoj, da vide kako teško žive u ovim današnjim vremenima. Isto tako da zajedno s njima traži rješenja da izađemo iz ove gospodarske krize. Ne treba se predavati već boriti za bolje sutra, kako nas tako i naše djece",

 
Tribina HDSSB-a PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
30. listopada 2011.

TRAŽE PROMJENU ODNOSA PREMA SLAVONIJI

"Nismo stranka opasnih namjera kavom nas u posljednje vrijeme etiketiraju. Mi smo stranka koja je glasna, s jasnim ciljevima i stavovima, stranka koja ukazuje na probleme i nudi načine njihovih rješavanja. Mi smo stranka koja će našoj Slavoniji vratiti njen dignitet i mjesto koje zaslužuje", kazala je Dinka Matijević otvarajući javnu tribinu HDSSB-a u Domu kulture.

 
HDZ – predizborni skup PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

PREDSJEDNICA KOSOR IMAT ĆE SNAGE HDZ ODVESTI U IZBORNU POBJEDU

GO HDZ organizirao je prezentaciju izbornog programa HDZ-a za Brodsko-posavsku županiju. Učinili su to saborski zastupnici Suzana Bilić-Vardić, Šimo Đurđević i Mato Bilonjić, te Krunoslav Glavač koji je govorio o gospodarskom dijelu programa. Prezentaciju je vodila Đurđa Pazman.

 
Priznanja davateljima krvi PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. listopada 2011.

DAN DOBROVOLJNIH DAVATELJA KRVI

U povodu Dana dobrovoljnih davatelji krvi u restoranu Maksimilijan tradicionalno su se okupili dobrovoljni davatelji krvi s novogradiškog područja. Družili su se, primili priznanja i pohvale za darovanu krv i iskazanu humanost. Zahvalnice, povelje zahvalnosti i prigodne poklone HCK i Brodsko-posavske županije dobila su 104 dobrovoljna darovatelja krvi.

 
Friščić u Rešetarima PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. listopada 2011.

DAVOR VLAOVIĆ NOSITELJ LISTE U V. IZBORNOJ JEDINICI

Zašto Davor? Zato jer se ovdje radi, zato jer je znao stvoriti tim koji postiže rezultate. Zato je i koordinator izborne jedinice i zato će on biti nositelj liste u V. izbornoj jedinici – kazao je predsjednik HSS-a Josip Friščić HSS-ovcima novogradiškog kraja okupljenim u Rešetarima potvrđujući najave da će Davor Vlaović biti nositelj liste Hrvatske seljačke stranke u V. izbornoj jedinici.

 
<< Početak < « 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » > Kraj >>

Stranica 380 od 424

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba