Koncert pod pokroviteljstvom PDF Ispis E-mail
Autor poumar - s.b.   
28. svibnja 2012.

DVA KREŠIMIRA ZA NOVOGRADIŠKE LJUBITELJE GLAZBE

U organizaciji Učilišta Relković i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske u crkvi Sv. Terezije u Novoj Gradiški cjelovečernji koncert u petak 25. svibnja 2012. održala su dva vrhunska glazbenika Krešimir Lazar (barokno violončelo) i Krešimir Has (čembalo).

Krešimir Lazar diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u klasi prof. V. Dešpalja kod kojega je ujedno i magistrirao.

 
Dan OŠ "Vladimir Nazor" Adžamovci PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. svibnja 2012.

NAJAVLJENA GRADNJA ŠKOLSKE ŠPORTSKE DVORANE

Učitelji, učenici i djelatnici Osnovne  škole "Vladimir Nazor" obilježili su 25. svibnja 2012. Dan škole, a ujedno i Dan Afrike. U holu škole otvorena je izložba učeničkih radova, a u domu "Zrinski" održana je svečana priredba na kojoj su bili nazočni umirovljeni djelatnici škole i bivši ravnatelj Stanislav Kekez. Uz učenike matične škole bili su tu i učenici područnih škola.

 
Dan polja pivskog ječma PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. svibnja 2012.

IZGRAĐEN ČVRST POSLOVNI ODNOS IZMEĐU PROIZVOĐAČA JEČMA GRUPE BOORTMALT

25. svibnja 2012. tradicionalno je u Novoj Gradiški organiziran Dan pivskog ječma u Hrvatskoj jer je tu jedina tvornica pivskog slada Slavonija slad kao i tvrtka PP kompleks, kao sestrinska tvrtka koja organizira i promiče proizvodnju pivskog ječma.

 
Pjevački zbor Glazbene škole Učilišta Relković PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
22. svibnja 2012.

SREBRNA PLAKETA NA "55. GLAZBENIM SVEČANOSTIMA HRVATSKE MLADEŽI"

Dodjelom priznanja, plaketa i nagrada 17. svibnja 2012. u Varaždinu je završilo Državno natjecanje "55. glazbene svečanosti hrvatske mladeži" održano pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, Ministarstva kulture RH i Agencije za odgoj i obrazovanje. Domaćin je bila Varaždinska županija i Grad Varaždin.

 
Paraolimpijski školski dan PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
16. svibnja 2012.

TKO SE IGRA, TAJ SE VOLI

Pod motom "Tko se igra, taj se voli" i kroz raznolike aktivnosti 15. svibnja 2012. učenici OŠ "Ljudevit Gaj" bili su sudionici Paraolimpijskog školskog dana.

Radi se o međunarodnom projektu čiji je cilj promovirati paraolimpijske športove među učenicima njihovim uključivanjem u prilagođene športove i radionice.

 
Novi dom u Goricama PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. svibnja 2012.

OTVOREN DRUŠTEVNI DOM U GORICAMA

Zamjenik župana Davor Vlaović, zamjenica predsjednika HSS-a Marijana Pertir i općinski načelnik Zvonimir Karlik otvorili su 13. svibnja 2012. novi društveni dom u Goricama. Izgrađen je na temeljima starog i porušenog za vrijeme Domovinskog rata, na mjestu gdje je, kako je istaknuo Zlatko Bunjevac, bila crta bojišnice.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » > Kraj >>

Stranica 387 od 451

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba