Izborna skupština HDSSB-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
19. ožujka 2011.

JOSIP MIKŠIĆ PONOVO PREDSJEDNIK

18. ožujka 2011. na redovnoj je izbornoj Skupštini, održanoj pod predsjedanjem Ivana Janoševića, ponovo za predsjednika Gradske organizacije HDSSB-a izabran Josip Mikšić. U novi Izvršni odbor izabrani su Josip Mikšić, Damir Japundžić, Dinka Matijević, Dubravko Gubić, Petar Đokić, Ivan Kovačević, Ivan Ivković, Zoran Vuković, Josip Čeliković, Đurđica Milosavljević, Krunoslav Pecarić, Ivan Janošević, Pavo Matošević, Hrvoje Pereglin, Hrvoje Tusić, Nikola Tot, Bernard Kurjaković, Zvonimir Mokrović i Mario Sokić. Zamjenik predsjednika bit će izabran na konstituirajućoj sjednici Izvršnog odbora.

 
Tribina HNS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
18. ožujka 2011.

IZBORI ŠTO PRIJE, KADA NE ZNA SE?!

"Kada ćemo na izbore" bio je naziv tribine koju je 17. ožujka održala novogradiška podružnica  HNS - liberalni demokrati. Saborski zastupnik Goran Beus Richembergh govorio je o mogućim scenarijima koji su uvod u određivanje datuma održavanje izbora.

Ivan Žeruk, predsjednik novogradiške podružnice uvodno je kazao da je kriza došla do pucanja i da su nužne brze mjere koje se moraju primijeniti odmah.

 
Međunarodni dan socijalnih radnika PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. ožujka 2011.

STRUKA KOJA RJEŠAVA NAJOSJETLJIVIJE PROBLEME DRUŠTVA

U Centru za socijalnu skrb 15. ožujka tradicionalno je obilježen Međunarodni dan socijalnih radnika. Uz djelatnike Centra okupili su se suradnici i predstavnici ustanova  s kojima se tijekom godine surađuje i rješava socijalna problematika na našem, području. Bili su tu i bivši djelatnici, sada umirovljenici, koji su u proteklom razdoblju afirmirali rad Centra za socijalnu skrb.

 
Nastavljena sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. ožujka 2011.

ISTA META, DRUGO ODSTOJANJE

15. ožujka nastavljena je sjednica Gradskog vijeća prekinuta 10. ožujka od strane predsjednika Josipa Mikšića. Završena je miroljubivo iako je od oporbe bilo, ponajprije od strane Mate Bilonjića (HDZ) dosta prigovora na "gušenje demokracije".

Nije, međutim, sve bilo miroljubivo.

 
Izvještajna skupština "Zebri" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. ožujka 2011.

SKUPŠTINA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA "ZEBRE"

12. ožujka 2011. redovnu izvještajnu Skupštinu održala je Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata "Zebre" Nova Gradiška. Brojne aktivnosti koje udruga provodi još jednom su potvrdile da se radi o jednoj od najbolje organiziranih udruga proisteklih iz Domovinskog rata u Hrvatskoj.

 
Natjecanje iz prve pomoći PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. ožujka 2011.

GIMNAZIJA I OŠ "LJUDEVIT GAJ" IMAJU NAJBOLJE EKIPE PRVE POMOĆI

Na tradicionalnom 13. lokalnom natjecanju podmlatka i mladeži Crvenog križa u pružanju prve pomoći 12. ožujka 2011. u Društvenom domu okupilo se 12 ekipa. U kategoriji mladeži CK prvo mjesto osvojila je ekipa Gimnazije, a u kategoriji podmlatka ekipa Osnovne škole "Ljudevit Gaj".

 
<< Početak < « 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 » > Kraj >>

Stranica 394 od 412

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba