Eko-etno selo Stara Kapela PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
29. travnja 2011.

OTVORENA "TUNJINA KUĆA"

Stara Kapela ima snagu i mogućnost da se dalje razvija. Trebate se okrenuti budućnosti i zajedništvom ostvariti još puno toga da u svakom dijelu Hrvatska bude turistička zemlja. Ovo što ste napravili pokazuje da će to biti jedan od razloga ostanka ljudi  u ovom prostoru - kazao je Niko Bulić, predsjednik Turističke zajednice Hrvatske, 28. travnja 2011. na otvaranju "Tunjine kuće" Općeg poljoprivrednog gospodarstva "Staklarević".

 
Matko Kušenić i Filip Poturović kod gradonačelnika PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
29. travnja 2011.

GRADONAČELNIK PRIMIO PRVAKE HRVATSKE

Gradonačelnik Josip Vuković primio je 28. travnja u svom uredu Matka Kušenića i Filipa Poturovića, mlade prvake Hrvatske.  
Matko Kušenić, učenik 3. razreda Gimnazije Nova Gradiška i državni je prvak u natjecanju iz matematike u kategoriji trećih razreda, održanom u Opatiji. Filip Poturović, učenik 7. razreda Osnovne škole "Ljudevit Gaj" državni prvak je u boksu u kategoriji mlađih kadeta.

 
Uskrs uz tamburu PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. travnja 2011.

BLAGDANSKI UGOĐAJ UZ FOLKLORAŠE, TAMBURAŠE I KONJSKE ZAPREGE

Tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak i ove je godine u Gunjavcima održana manifestacija "Uskrs uz tamburu". Četrnaesti puta za redom Mjesni odbor Gunjavci je, uz potporu Općine Rešetari, organizirao hvale vrijedno folklorno i tamburaško druženje u koje su se uklopile zaprege deset konjogojaca novogradiškog kraja.

 
Odbor za obilježavanje obljetnica Domovinskog rata PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. travnja 2011.

ZBOG POSVAĐANIH ZAPOVJEDNIKA BRANITELJI OSTALI BEZ ODLIČJA

Na sjednicama Odbora za obilježavanje utemeljenja 121. brigade HV-e i drugih važnih obljetnica iz Domovinskog rata nikada nije nezanimljivo. Osobnim razmiricama razjedinjeni branitelji  reagirali su  na nekoliko događanja vezanih za braniteljsku populaciju i Domovinski rat. Ipak jedinstveni su u stavu da treba zaštititi dignitet Domovinskog rata i branitelja, a nepravedne osude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, smatraju i osudama svih branitelja.

 
Uskrsna čestitka PDF Ispis E-mail
Autor p. Ante Perković   
23. travnja 2011.

USKRSNA ČESTITKA

Ne možemo promišljati o blagdanu Uskrsa, a da ga ne povežemo sa cijelom situacijom života u ovom vremenu i prostoru u kojem jesmo, a svako je vrijeme obilježeno svojim posebnostima.

Nisu se dogodili samo veliki potresi nego i različita potresna događanja s nama, oko nas, a ništa daleko od nas, jer smo si sve bliži i ovisniji jedni o drugima.

 
Izborna skupština Zajednice tehničke kulture PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
25. travnja 2011.

ENTUZIJAZMOM OSTVARENI ZAVIDNI REZULTATI

21. travnja 2011. Slavko Podgornjak ponovo je na Izbornoj skupštini Zajednice tehničke kulture grada Nove Gradiške jednoglasno izabran za predsjednika. Skupština je konstituirana u novom sastavu sa predstavnicima svih udruga tehničke kulture. Izabrani su i novi Izvršni i Nadzorni odbor, Sud časti i zastupnici u zajednicama tehničke kulture Hrvatske i Brodsko-posavske županije.

 
<< Početak < « 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 » > Kraj >>

Stranica 401 od 424

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba