IOŠ natjecanje PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. travnja 2012.

14. DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA U INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKOJ ŠKOLI

12. i 13. travnja pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa republike Hrvatske i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Društva za strukovno obrazovanje u Industrijsko-obrtničkoj školi u Novoj Gradiški održava se 14. državno natjecanje učenika u zanimanjima: vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije.

 
Obljetnica Turističke zajednice PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. travnja 2012.

120 GODINA NOVOGRADIŠKOG TURIZMA

Turistička zajednica Nove Gradiške i ove godine kreće u projekt "Volim Hrvatsku" i akciju animiranja učenika osnovnih i srednjih škola, gradskih komunalnih odjela, Komunalnog poduzeća "Slavča", tvrtki i građana kako bi svojim odnosom prema lijepom i urednom gradu doprinijeli da on bude mjesto u kome je ugodno i lijepo živjeti.

Ciljevi projekta "Volim Hrvatsku" su slijedeći:

 
Novogradiške mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. travnja 2012.

MAŽORETKINJE IDU NA DRŽAVNO PRVENSTVO U CAVTAT

Snježanu Živković, tajnicu novogradiških mažoretkinja, Sinišu Langa predstavnika roditelja i dio novogradiških mažoretkinja Nensi Živković, Filipu Miloš, Patriciju Lang, Maju Golovrški, Marijanu Grganić i Nives Živković primila je dogradonačelnica Ljepša Rakas Vujčić povodom njihovog odlaska na Državno prvenstvo koje će se održati 26. do 30. travnja u Cavtatu.

 
Zelena čistka PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
12. travnja 2012.

JEDAN DAN ZA ČISTI OKOLIŠ

U nazočnosti ravnateljice Gimnazije prof. Nade Peleh i Dušana Nogića u ime  gradskog Odjela za komunalne poslove dogradonačelnica Ljepša Rakas Vujčić predstavila je projekt "Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš", koji će se po prvi put održati u Hrvatskoj i u našem gradu 21. travnja. Akcija Zelena čistka okupit će najveći broj volontera DO SADA okupljen u zajedničkoj akciji čišćenja okoliša.

 
Uskrs uz tamburu PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
09. travnja 2012.

USKRSNI PONEDJELJAK UZ KONJSKE ZAPREGE,
TAMBURAŠE I FOLKLORAŠE

Tradicionalno, petnaesti puta za redom, na uskrsni ponedjeljak u Gunjavcima je održana manifestacija "Uskrs uz tamburu". Mjesni odbor Gunjavci, uz potporu Općine Rešetari i Ministarstva poljoprivrede organizirao je još jedno folklorno i tamburaško blagdansko druženje u koje su se uklopile svečane zaprege konjogojaca novogradiškog kraja.

 
Prijatelji u posjeti PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. travnja 2012.

NASTAVLJA SE PRIJATELJSKA SURADNJA S HERZOGENAURACHOM

Nekoliko dana u posjeti Novoj Gradiški bili su Roland Paasch, ekonomski direktor Klinike u Herzogenaurachu i Hans Lang, bivši gradonačelnik prijateljskog njemačkog grada i osvjedočeni prijatelj Novogradiščana. Gospodin Paasch došao je na poziv ravnatelja Opće bolnice dr. Zorana Jukića na razgovor o nastavku dosadašnje dobre suradnje i eventualne pomoći koju može novogradiškoj bolnici pružiti Klinika u Herzogenaurachu.

 
<< Početak < « 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 » > Kraj >>

Stranica 401 od 461

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba