Radio Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. kolovoza 2010.

SKUPŠTINA RADIOPOSTAJE NOVA GRADIŠKA

Skupština Hrvatskog radija Radiopostaje Nova Gradiška razriješila je dužnosti Rajka Aleksića, dosadašnjeg direktora i za vršiteljicu dužnosti imenovala Zlatu Pazman-Petrić, koja je za novog glavnog urednika imenovala Antuna Tonija Brađaševića.

 
30 godina prijateljstva gradova PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
10. kolovoza 2010.

U HERZOGENAURACHU OBILJEŽENO 30 GODINA PRIJATELJSTVA DVA GRADA

Izaslanstvo Grada Nova Gradiška predvođeno gradonačelnikom Josipom Vukovićem, zamjenicima Lljepšom Rakas-Vujčić i Milanom Matešom, te predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Mikšićem, vratilo se iz prijateljskog njemačkog garada Herzogenauracha sa obilježavanja 30. obljetnice prijateljstva dva grada.

 
Sportske vijesti - srpanj/kolovoz PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
07. kolovoza 2010.

PROSLAVA STOTE OBLJETNICE NOGOMETA

Gradonačelnik grada Nova Gradiška, dipl. ing. Josip Vuković, primio je predstavnike Nogometnog kluba Sloge, na njihov zahtjev, radi rješavanja teškog materijalnog i kadrovskog stanja u klubu u vrijeme kada Sloga treba ove godine proslaviti stotu obljetnicu postojanja, ugostiti prvoligaša i izdati monografiju.

 
"Na izvor života" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
01. kolovoza 2010.

HODOČAŠĆE FRANJEVAČKE MLADEŽI

Grupa franjevačke mladeži predvođena pater Sinišom Paušićem, područnim duhovnim asistentom FRAME, krenula je na svoj 17. hod od Hrvatske Kostajnice, Hrvatske Dubice, Jasenovca, Novske, Okučana, Nove Gradiške do Cernika. Unatoč tome što su propješačili oko stotinjak kilometara i poprilično dobro pokisnuli, vrlo su raspoloženi, razdragani i veseli.

 
Savez športova Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
26. lipnja 2010.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA SAVEZA ŠPORTOVA

Redovna godišnja skupština Saveza športova Nova Gradiška održana je pod vodstvom predsjednika Borislava Vidošića, koji je izvijestio o  prošlogodišnjem radu. U raspravi su dominirale teme o problemu sistematskih liječničkih pregleda sportaša, otvaranju sportske ambulante u gradu, privoli liječnika za taj rad, ali i o problemu financiranja te djelatnosti.

 
<< Početak < « 401 » > Kraj >>

Stranica 401 od 401

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba