Pomor ribe PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
16. rujna 2011.

POMOR RIBE U ADŽAMOVKI

Bjelke, babuške, cvergli i somovi doslovno dišu na škrge u Adžamovki uz malo izgleda će ih to spasiti. Spasiti ih pokušavaju mještani kojih ih stavljaju u kante i burad.

Eventualno mogu spasiti manju količinu ribe, a većina će, kako kažu, do sutra uginuti i zabijeliti Adžamovku iz koje se širi nesnosan smrad. Sva je riba izašla na površinu, a dio je i uginuo.

 
Crveni križ - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. rujna 2011.

POKAZNA AKCIJA PRUŽANJA PRVE POMOĆI

Članovi mladeži Crvenog križa Nova Gradiška, demonstrirali  su pokaznu akciju pružanja prve pomoći. Pravilno pružanje prve pomoći je najvažniji faktor u slučaju bilo kakvih nesreća. Prva pomoć čovjeku može spasiti život ali nepravilno pružanje pomoći ga također može još više ugroziti. Zato je izuzetno važno upoznat se sa pravilima prve pomoći. Velika pažnja usmjerena je na vozače koji bez položenog ispita iz prve pomoći ne mogu dobiti vozačku dozvolu.

 
Međunarodni dan pismenosti PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. rujna 2011.

ABECEDA LIJEPIH HRVATSKIH RIJEČI

Međunarodni dan pismenosti, koji se od 1966. godine obilježava i slavi 8. rujna u cijelom svijetu, ove godine ima temu "Pismenost za mir". Time se želi naglasiti važnost pismenosti kao jednog od osnovnih ljudskih prava kolje je ujedno i preduvjet za mir budući zalazi u kulturne, socijalne, političke i ekonomske sfere.

 

 
Predizborna kampanja HSLS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
07. rujna 2011.

NUŽNE PROMJENE U HRVATSKOJ SU U RUKAMA BIRAČA

HSLS kreće u izbornu kampanju s jasnim porukama biračima i uvjeravanjem da njihova sudbina ovisi jedino od njih samih i glasovima koje će dati strankama i političarima. Kako je istaknuo predsjednik Darinko Kosor na konferenciji za novinare održanoj u Hotelu Kralj Tomislav, HSLS smatra da su promjene nužne jer su one jedino jamstvo korjenitih promjena u društvu.

 
Dvadeseta obljetnica 121. brigade PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. rujna 2011.

OPET DVIJE PROSLAVE

Čini se, nikad kraja braniteljskim neslaganjima. Iako je na pretposljednjoj sjednici Odbora za  obilježavanja obljetnica utemeljenja 121. brigade HV-a i drugih važnih obljetnica iz Domovinskog rata, koji godinama koordinira te aktivnosti, zaključeno da se više ne smije ponoviti 28. lipanj ove godine, kada je dvostruko obilježena 20. obljetnica ustroja 1. dragovoljačke bojne, dva mjeseca kasnije isto se ponavlja.

 
HDZ - konferencija za novinare PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. rujna 2011.

STRAH OD JAMSTVA DANOM DING I GRADSKOG BANKROTA

Tema konferencije za novinare, održane 5. rujna 2011. koju je sazvao Gradski odbora HDZ-a Nova Gradiška i saborski zastupnik Mato Bilonjić, bila je stanje u Drvnoj industriji Nova Gradiška i opetovani strah da se ta gradska tvrtka neće moći uspješno nositi s proizvodnjom i vraćati kredite za koje jamči Grad Nova Gradiška, pa će na kraju, kako je rekao Bilonjić, sve platiti porezni obveznici.

 
<< Početak < « 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 » > Kraj >>

Stranica 422 od 461

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba