Slavonska gastronomija PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
03. travnja 2011.

DRUGA NOVOGRADIŠKA SARMIJADA I PROVIJADA

Hrvatska kulturno umjetnička udruga "Trenk" Nova Gradiška imala je najbolju proju, a Udruga žena "Brđani" najbolju sarmu na 2.  sarmijadi i provijadi održanoj u restoranu Slavonski biser. U konkurenciji osam ekipa u natjecanju za najbolju sarmu drugo mjesto pripalo je "Smotanim Malčanima" iz Male, a treće KUD-u Drežnik. U natjecanju za najbolju proju drugo mjesto osvojio je KUD Vrbje, a treće "Veseli Pauri" kulturno-umjetničkog društva iz Požege.

 
Državno natjecanje obrtničkih škola PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. travnja 2011.

NATJECANJE NAJBOLJIH VODOINSTALATERA, INSTALATERA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Ilija Bićanić i Ričard Gubić najbolji su instalateri grijanja i klimatizacije na 13. državnom natjecanju učenika instalatera i grijanja. Drugo mjesto osvojila je ekipa IOŠ iz Siska, a treće ekipa Škole za montažu instalacija i metalnih konstrukcija iz Zagreba. Kod vodoinstalatera najbolji su bili Hrvoje Klarić i Ante Kardum iz IOŠ Šibenik.

 
7. svjetski dan autizma PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. travnja 2011.

AUTIZAM GOVORI, ČUJETE LI!

Svjetski dan autizma pod motom "Autizam govori, čujete li" prigodno na središnjem gradskom trgu  1. travnja. obilježili članovi Udruge za pomoć djeci s autizmom, a točno u podne zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić  pustila je u zrak stotinu plavih balona sa oznakom "Autizam 8000", koliko u Hrvatskoj ima registriranih osoba oboljelih od autizma, no pretpostavlja se da ih je mnogo više.

 
Peticija HSLS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. travnja 2011.

100.000 POTPISA ZA ZAPOŠLJAVANJE MLADIH

Ružica Vidaković, potpredsjednica HSPS-a i predsjednica županijske organizacije, Marija Karlovčan-Subić, predsjednica ogranka Nova Gradiška i članica predsjedništva HSLS-a i Zlatko Aga predsjednik Izbornog stožera HSLS-a za 5. Izbornu jedinicu i potpredsjednik županijske organizacije i član predsjedništva 1. travnja 2011. su predstavili Akciju 100 u kojoj hrvatski liberali namjeravaju u 100 gradova prikupiti 100.000 potpisa za zapošljavanje mladih.

 
Policija u zajednici PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. ožujka 2011.

PREVENTIVNO I KREATIVNO UMJESTO REPRESIVNOG DJELOVANJA

"Sajam mogućnosti" jedan je od programa za mlade iz projekta koji provodi Policija u zajednici pod nazivom „ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO“, a održat će se 6. svibnja na igralištu NK "Sloga" od 9 do 13 sati. Organiziraju ga Policija u zajednici Policijske postaje Nova Gradiška, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica Nova Gradiška.

 
Gradske potpore za novorođenu djecu PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. ožujka 2011.

POTPORA ZA 34 OBITELJI

Grad Nova Gradiška i ove godine, sedmu godinu za redom, nastavlja pronatalitetnu politiku  dodjelom 1.500 kuna za svako novorođeo dijete na području grada. 28. ožujka potpore su dobile 34 obitelji djece rođene u ovoj godini. Uz prigodne čestitke i nadu da će Grad uskoro biti u mogućnosti da potpore poveća, uručili su ih zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić i predsjednik gradskog Vijeća Josip Mikšić.

 
<< Početak < « 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 » > Kraj >>

Stranica 422 od 442

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba