Predsjednik Ivo Josipović u Okučanima PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
29. lipnja 2012.

DRŽAVNIM RESURSIMA DO ZAPOŠLJAVANJA
I RAZVOJA ZAJEDNICE

Dolazak predsjednika Ive Josipovića na Ivanovac u povodu obilježavanja 20. obljetnice Zajednice "Susret" bio je prilika da se u Okučanima sastane sa županijskim i općinskim čelnicima i razgovara o obnovi, izgradnji komunalne infrastrukture i životu ljudi, ali i problemima koji koče daljnji razvoj, a ponajprije su prepreka zapošljavanju.

 
Predsjednik Ivo Josipović na Ivanovcu PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
29. lipnja 2012.

ŽELIM DA LJUDI OVDJE NAĐU SREĆU I NOVI PUT U ŽIVOTU

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je 27. lipnja 2012. Okučane i terapijski centar Ivanovac koji djeluje u okviru humanitarne organizacije Zajednica "Susret" i u kome se osigurava smještaj i provodi program rehabilitacije namijenjen ovisnicima o drogama. Razlog dolaska na Ivanovac je obilježavanje 20. obljetnice Zajednice "Susret", čiji je predsjednik pokrovitelj.

 
Dragalić u pjesmi i plesu PDF Ispis E-mail
Autor Dejan Ivanković   
27. lipnja 2012.

SJAJ NEKADAŠNJIH SEOSKIH ZABAVA

Početak ljeta stanovnici Dragalića obilježili su po prvi puta kulturno-umjetničkim programom "Dragalić u pjesmi i plesu".

Na manifestaciji su nastupali izvođači kulturnih umjetničkih društava iz Nove Gradiške ("Trenk"), Batrine ("Šokadija"), Drežnika (KUD "Drežnik"), Vrbja (KUD "Vrbje") i Dragalića.

 
Mario Filipi iz Fatime PDF Ispis E-mail
Autor Mario Filipi   
18. lipnja 2012.

FATIMSKA ČAROLIJA

Za većinu Europljana Portugal je država na kraju svijeta do koje je teško doći, a za to treba i podosta novca.

Unatoč ljepoti te zemlje sjajne povijesti malo bi tko došao na ideju tamo putuje da se nije jednog ratnog jutra na 13. dan svibnja pred očima troje malih pastirića Lucije, Francisca i Jacinte iz malog sela Aljustrel pojavio lik prelijepe žene koja im je govorila stvari koje su teško mogli razumijeti.

 
Maturalni koncert Slavice Serenčeš PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
21. lipnja 2012.

MATURALNI KONCERT - SLAVICA SERENČEŠ, KLAVIR

U nazočnosti roditelja, rodbine, profesora Gimnazije, Osnovne glazbene škole Učilišta Relković te prof. Lorene Krmpotić (srednja Glazbena škola Novska) školskih prijatelja, članova HPD-a "Graničar", župnika i dekana vlč. Perice Matanovića i časnih sestara (Slavica je aktivan član Društva i župe, korepetitor i pjevač), izvela je svoj maturalni koncert:

 
Plesni studio Marine Mihelčić PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
21. lipnja 2012.

ŠTO ĆU BITI KAD ODRASTEM

U prepunoj dvorani Doma kulture u utorak 19. lipnja 2012. završnu svečanost uspješne plesne sezone u Novoj Gradiški održale su male i velike plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić.
U društvu svoje vrijedne trenerice Nataše Ledić na završnoj priredbi pokazale su što će biti kad odrastu.

Ideje su dobivale od svojih sugovornika liječnice - dr. Ljepše, učiteljice glazbe Silvije, jedne uspješne frizerke i mladog poštara, pa instruktorice i vlasnice rekreacijskog centra, vatrogasca, cvjećarice Ivone, pa sve do slastičara bez čijeg sladoleda ljeto u Novoj Gradiški i nije ljeto.

 
<< Početak < « 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 » > Kraj >>

Stranica 448 od 516

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba