Adventski koncert PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
15. prosinca 2011.

ADVENTSKI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE UČILIŠTA RELKOVIĆ

Advent, Došašće, vrijeme iščekivanja, vrijeme budnosti, vrijeme pripreme za radosni Božić.

I ove godine glazbom su ga dočarali učenici i profesori Glazbene škole Učilišta Relković ADVENTSKIM KONCERTOM u crkvi Sv.Terezije u Novoj Gradiški.

 
Pomoć roditeljima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. prosinca 2011.

1000 KUNA ZA NOVOROĐENO DIJETE

Općinski načelnik Željko Kočijašević je 13. prosinca u ime Općinskog vijeća mladim obiteljima s područja općine Staro Petrovo Selo uručio tisuću kuna za novorođeno dijete u ovoj godini.

- Tradicija koja traje dugi niz godina nastavljena je i ove godine. Nije to velika pomoć već znak pažnje mladim obiteljima koji su ove godine dobili prinovu - kazao je Željko Kočijašević.

 
Miss Universe Slavonije i Baranje 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
11. prosinca 2011.

PETRA TIVANOVAC - MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE

Miss Universe Slavonije i Baranje za 2012. godinu je Petra Tivanovac iz Valpova, prva pratilja Elizabeta Burg iz Vrbanje, a druga Valentina Belančić iz Nove Gradiške.

Miss fotogeničnosti je Anita Modrić iz Velike, a Miss simpatičnosti po izboru sudionica ove manifestacije ljepote i mladosti je Matea Šebalj iz Vinkovaca.

 
Na te mislim PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
28. studenog 2011.

6. SUSRET PJEVAČKIH SKUPINA "NA TE MISLIM"

U susret Danu Grada i blagdanu Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, u subotu 26. studenoga 2011.,  HPS "Slavča" Nova Gradiška održala je svoj tradicionalni, ove godine 6. Susret pjevačkih skupina pod nazivom "Na te mislim".

Susret je svečano otvorio gradonačelnik Nove Gradiške dipl. ing. Josip Vuković, a nastup preko 150 sudionika pratili su, uz brojne sugrađane i zamjenici gradonačelnika dr. Ljepša Rakas Vujčić i dipl.ing. Milan Mateša te župnik župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije i dekan Novogradiškog dekanata vlč. Perica Matanović.

 
Dan grada 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. prosinca 2011.

SVEČANO OBILJEŽEN DAN GRADA I BLAGDAN ŽUPE BZBDM

Novogradiščani su 8. prosinca 2011. obilježili Dan grada, a župljani župe  Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije i župni blagdan.
Izaslanstva grada, Brodsko-posavske županije, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, ostalih udruga i društava, državnih  i gradskih  institucija i ustanova položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim braniteljima. Odana im je počast minutom šutnje, a molitvu je izmolio velečasni Jozo Jurić.

 
Rezultati izbora PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
05. prosinca 2011.

PETA IZBORNA JEDINICA
U SABORSKIM KLUPAMA BIT ĆE OPORBA

Birači su rasporedili saborske stolice u V. izbornoj jedinici na zadovoljstvo, a možda i radost Kukuriku koalicije i HDSSB-a. Zadovoljstva možda, ali ne i radosti, zbog ukupno gledajući izgubljenih izbora, ne može biti u HDZ-u, koji je, isto kao i Kukuriku koalicija osvojio šest saborskih mjesta. Sa dva saborska mjesta zadovoljstva ima u HDSSB-u.

 
<< Početak < « 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 » > Kraj >>

Stranica 537 od 586

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba