Dan polja pivskog ječma PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
28. svibnja 2011.

KVALITETAN PIVSKI JEČAM ZA KVALITETNIJI SLAD I JOŠ BOLJE PIVO

26. svibnja 2011. u Novoj Gradiški održan je tradicionalni Dan polja pivskog ječma na kome su se, uz proizvođače pivskog ječma, po prvi puta okupili i predstavnici hrvatskih pivovara i omogućili proizvođačima osnovne sirovine za proizvodnju piva da popiju pivo, kao finalni proizvod u lancu od proizvodnje pivskog ječma i slada do piva.

 
Ugovor o partnerstvu PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
26. svibnja 2011.

GOSPODARSTVU TREBA ZNANJE ZA IZLAZAK IZ ZAOSTALOSTI

Ugovor o partnerstvu i poslovnoj suradnji 25. svibnja 2011. u Industrijskom parku Nova Gradiška potpisali su gradonačelnik Josip Vuković, dekan Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu Dražan Kozak, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška Mijo Matošević i u ime Elektrotehničke i Ekonomske škole Nova Gradiška Josip Šarić.

 
Bolnica sv. Rafaela na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor www.pozeska-biskupija.hr   
21. svibnja 2011.

MINISTAR MILINOVIĆ I BISKUP ŠKVORČEVIĆ POSJETILI PRVU KATOLIČKU BOLNICU U HRVATSKOJ

Podpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović zajedno s požeškim biskupom dr. Antunom Škvorčevićem 17. svibnja posjetio je i razgledali bolnicu sv. Rafaela u Strmcu kraj Nove Gradiške, prvu katoličku bolnicu u Hrvatskoj koju je izgradio i opremio Bolnički red sv. Ivana od Boga, a koja će biti otvorena 29. svibnja 2011.

 
Olimpijski festival dječjih vrtića PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. svibnja 2011.

I JA ĆU BITI OLIMPIJAC

Deseti Olimpijski festival dječjih vrtića Hrvatske, održan je i ove godine pod motom "I ja ću biti olimpijac", bio je još jedna u nizu manifestacija koje tradicionalno organizira Centar za predškolski odgoj "Grigor Vitez", na kojoj su mališani iz vrtića pokazali svu svoju nadarenost, sportski talent i želju za igrom i druženjem.

 
KUD Rešetari - Smotra folklora PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. svibnja 2011.

SLAVONAC SAM, TIME SE PONOSIM

KUD "Rešetari" organizirao je 21. svibnja 2011. u povodu Dana općine 6. smotru folkora "Slavonac sam time se ponosim". Na pozornicu su DVD-a Rešetari doveli su šest kulturno-umjetničkih društva iz Cernika, Okučana, Orahovice, Banićevca, Starog Topolja i  Kanfanara u Istri. Uz  foklornu skupinu, nastupila je i najmlađa skupina folkloraša KUD-a domaćina, a po prvi puta domaćoj se publici predstavila ženska pjevačka skupina.

 
Prosvjed podrške zatočenim hrvatskim generalima PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. svibnja 2011.

MALO NAS JE, AL' NAS IMA

Na središnjem gradskom okupilo se 21. svibnja 2011. nešto više od stotinu ljudi da daju podršku zatočenim generalima Gotovini, Markaču, Norcu i Glavašu i prosvjeduju protiv nepravomoćne presude Haškog suda generalima zatočenim u Haagu.

U organizaciji Odbora za obilježavanje obljetnica 121. brigade HV i drugih obljetnica iz Domovinskog rata okupili su se članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima je bilo i nekoliko pripadnika 108. Slavonsko-brodske brigade HV i nekolicina građana.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 541 od 566

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba