Prometna blokada PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
21. svibnja 2011.

HRVATSKE AUTOCESTE ZAJAMČILE DEVET MJESECI PROMETNIH TEŠKOĆA

Članovi novogradiške podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati od subote  21. svibnja počinju prikupljati potpise građana nezadovoljni prometnom situacijom u gradu nastalom prometnim ograničenjima izazvanim radovima na rekonstrukciji nadvožnjaka na ulazu na autocestu. U slijedećih devet mjeseci, koliko je planirano da traju radovi, onemogućen je ulaz na autocestu u pravcu Slavonskog Broda i izlaz s autoceste iz pravca Zagreba.

 
Maturanti PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. svibnja 2011.

QUADRILLOM OBILJEŽILI ZAVRŠETAK SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

Maturanti tri novogradiške srednje škole tradicionalno su kraj srednjoškolskog  obrazovanja obilježili plesom u središtu grada. Plesali su francuskii dvorski ples quadrilla i tako se pridružili maturantima iz slavonskih gradova Osijeka, Belog  Manastira, Donjeg Miholjca, Našica i drugih gradova u Hrvatskoj, ali i vršnjacima i maturantima iz 55 europskih gradova.

 
Cvjetni korzo PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. svibnja 2011.

CVJETNI KORZO POSVEĆEN OBITELJI

Glavni akteri događanja 14. svibnja na središnjem gradskom trgu i Ulici slavonskih graničara bili su mališani iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Uz pratnju Gradske glazbe, mališani su predvođeni mažoretkinjama, tetama iz vrtića i učiteljicama oduševili šarenilom svojih kostima i scenskim nastupima. Pored mališana, uživali su mame i tate, braća i sestre, bake i djedovi.

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. svibnja 2011.

OPORBENI VIJEĆNICI NISU PRIHVATILI ODGOVORNOST ZA JAMSTVO DANO DRVNOJ INDUSTRIJI

Rijetko je koja sjednica Gradskog vijeća, kao sjednica održana 10. svibnja 2011., imala tako značajan dnevni red. Dominirale su rasprave o gospodarskom razvoju i zapošljavanju te komunalnoj problematici. O gospodarstvu će biti riječi i na posebnoj sjednici Vijeća, na kojoj će, kako je kazao gradonačelnik Josip Vuković, odgovarajući na vijećničko pitanje dr. Dražena Oršulića, podnijeti izvješće o svom radu, jer je, naglasio je, razvoj gospodarstva bio njegov program kod izbora za gradonačelnika.

 
9. svibnja - Dan Europe PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. svibnja 2011.

OBILJEŽEN DAN EUROPE

Društvo "Naša djeca" po drugi puta se potvrdilo dobrim organizatorom obilježavanja Dana Europe. Na središnjem gradskom trgu, 7. svibnja 2011. okupile su se skupine osnovaca 3. i 4. razreda koje su na zadovoljstvo Novogradiščana na izložbenim štandovima i info pultovima ove godine predstavili Dansku, Francusku, Nizozemsku, Austriju, Njemačku, Sloveniju, Španjolsku i Mađarsku.

 
Dan općine SPS PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. svibnja 2011.

DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO

Za uspješan rad i vidne rezultate u unapređenju ukupnog života stanovništva u svim naseljima načelnik i općinsko rukovodstvo dobili su pohvale od Tomislava  Vukovca, ravnatelja u Ministarstvu turizma, saborskog zastupnika Mate Bilonjića i župana Danijela Marušića, koji je naglasio da će Županija i ubuduće biti potpora u realizacije općinskih projekata.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 542 od 566

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba