Uskrs uz tamburu PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. travnja 2011.

BLAGDANSKI UGOĐAJ UZ FOLKLORAŠE, TAMBURAŠE I KONJSKE ZAPREGE

Tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak i ove je godine u Gunjavcima održana manifestacija "Uskrs uz tamburu". Četrnaesti puta za redom Mjesni odbor Gunjavci je, uz potporu Općine Rešetari, organizirao hvale vrijedno folklorno i tamburaško druženje u koje su se uklopile zaprege deset konjogojaca novogradiškog kraja.

 
Odbor za obilježavanje obljetnica Domovinskog rata PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. travnja 2011.

ZBOG POSVAĐANIH ZAPOVJEDNIKA BRANITELJI OSTALI BEZ ODLIČJA

Na sjednicama Odbora za obilježavanje utemeljenja 121. brigade HV-e i drugih važnih obljetnica iz Domovinskog rata nikada nije nezanimljivo. Osobnim razmiricama razjedinjeni branitelji  reagirali su  na nekoliko događanja vezanih za braniteljsku populaciju i Domovinski rat. Ipak jedinstveni su u stavu da treba zaštititi dignitet Domovinskog rata i branitelja, a nepravedne osude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, smatraju i osudama svih branitelja.

 
Uskrsna čestitka PDF Ispis E-mail
Autor p. Ante Perković   
23. travnja 2011.

USKRSNA ČESTITKA

Ne možemo promišljati o blagdanu Uskrsa, a da ga ne povežemo sa cijelom situacijom života u ovom vremenu i prostoru u kojem jesmo, a svako je vrijeme obilježeno svojim posebnostima.

Nisu se dogodili samo veliki potresi nego i različita potresna događanja s nama, oko nas, a ništa daleko od nas, jer smo si sve bliži i ovisniji jedni o drugima.

 
Izborna skupština Zajednice tehničke kulture PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
25. travnja 2011.

ENTUZIJAZMOM OSTVARENI ZAVIDNI REZULTATI

21. travnja 2011. Slavko Podgornjak ponovo je na Izbornoj skupštini Zajednice tehničke kulture grada Nove Gradiške jednoglasno izabran za predsjednika. Skupština je konstituirana u novom sastavu sa predstavnicima svih udruga tehničke kulture. Izabrani su i novi Izvršni i Nadzorni odbor, Sud časti i zastupnici u zajednicama tehničke kulture Hrvatske i Brodsko-posavske županije.

 
Dan planete Zemlje PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. travnja 2011.

DAN PLANETA ZEMLJE U USKRŠNJEM OZRAČJU

Djeca iz vrtića "Radost", Centra za predškolski odgoj "Grigor Vitez", 22. travnja su s razlogom došla na dječji odjel Gradske knjižnice.

Primjereno svom uzrastu, uz pjesmu, čitanje i likovno izražavanje djeca su, zajedno sa svojim tetama Rankom Starivlah, Majom Senić i Željkom Šebalj obilježila Dan planeta Zemlje.

 
Sporazum PU Brodsko-posavske i Grada Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
21. travnja 2011.

"ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO"

Gradonačelnik Nove Gradiške Josip Vuković i načelnik Policijske uprave Brodsko-posavske Darko Petek potpisali su 20. travnja Sporazum o međusobnoj suradnji koji je prihvatilo Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Nove Gradiške. Radi se o zajedničkom preventivnom i edukativnom programu pod nazivom "Zajedno više možemo" koji će se provoditi do kraja godine.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 544 od 566

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba