Završna priredba vrtića PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
16. lipnja 2011.

"ŠTO SE U VRTIĆU RADI"

Kao i svake godine i ova vrtićka školska godina završila je svečano u Domu kulture programom koji su pripremili mali maturanti zajedno sa svojim tetama iz vrtića "Maslačak" i "Radost". Brojne posjetitelje pozdravila je Zdenka Zečević, ravnateljica Centra za predškolski odgoj "Grigor Vitez" Nova Gradiška, posebno umirovljene djelatnike Centra, predsjednicu Upravnog vijeća Koraljku Hauskneht-Lasović i zamjenicu gradonačelnika Ljepšu Rakas-Vujčić.

 
Ljetovanje na Korčuli PDF Ispis E-mail
Autor Turistička zajednica Nova Gradiška   
16. lipnja 2011.

LJETOVANJU U ODMARALIŠTU GRADA SLAVONSKOG BRODA U KORČULI

Pozivamo umirovljenike s područja Nove Gradiške na ljetovanje u Odmaralištu grada Slavonskog Broda u gradu Korčuli od 26. kolovoza do 6. rujna.
Cijena ljetovanja je 250 kuna po osobi i uključuje: smještaj (12 dana) u kućici tipa kamp kućice (4 do 6 ležaja, hladnjak, stol i stolice), korištenje zajedničkog sanitarnog čvora.

 
Novogradiški radio PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. lipnja 2011.

RASPISAN NOVI NATJEČAJ ZA RADIJSKU KONCESIJU

Nastavlja se saga o novogradiškoj radio postaji. Tko će ispasti iz priče koja već  mnogima ide na živce i razara među ljudima u Novoj Gradiški dobre donose, možda će se znati nakon još jednog, ponovljenog  natječaja. Iako se 15. lipnja očekivala odluka  koja će razriješiti sve dileme i odrediti gospodara toliko željenog radijskog prostora i informacija u Novoj Gradiški i okolici, to se nije dogodilo.

 
Dan općine Okučani PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
16. lipnja 2011.

UNATOČ KRIZI OPĆINA OKUČANI JE VELIKO GRADILIŠTE

Okučanci su 15. lipnja obilježili Dan općine i blagdan Sv. Vida mučenika. Pod predsjedanjem Ivice Pivca održana je svečana sjednice Općinskog vijeća na kojoj su brojni uzvanici i gosti imali priliku u opširnom izlaganja općinskog načelnika Ace Vidakovića saznati o brojnim aktivnostima i projektima koji se realiziraju i koji općinu Okučani, unatoč krizi i recesiji, svrstavaju među velika gradilišta.

 
NG plesači i mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
15. lipnja 2011.

PRIJEM ZA PLESAČE I MAŽORETKINJE

Zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas-Vujčić pohvalila je plesače i mažoretkinje za izvrsne rezultate koje su ove godine postigli na natjecanjima. Najprije je u svom uredu primila plesače Maju Lukić i Mateja Houdeka, koji su osvojili treće mjesto na svjetskom prvenstvu održanom u Poreču. Na prijemu su nazočni bili i primili čestitke treneri Marina Mihelčić i Inda Gauta.

 
Dan općine Gornji Bogićevci PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
15. lipnja 2011.

OPĆINA GORNJI BOGIĆEVCI NAPREDUJE UNATOČ RECESIJI

Žitelji općine gornji Bogićevci s više su događanja i manifestacija obilježili Dan općine.

Dva su najznačajnija događaja bila otvaranje asfaltne ceste u Ulici Podgaj i parkirališta uz Hrvatski seljački dom te prostorija u potkrovlju Hrvatskog seljačkog doma namijenjenih za rad udruga i društva te druge potrebe mještana.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 547 od 576

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba