Stručni simpozij "Svijet hrane" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
24. ožujka 2011.

ŠTRUKLIMA I TJESTENINOM UNAPRIJEDITI TURISTIČKU PONUDU

Deseti stručni simpozij hrvatske gastronomije, prehrane i turizma "Svijet hrane" posvećen temi - Štrukli i srodni proizvodi - namijenjeni unaprjeđivanju ponude u turizmu, održan je u četvrtak 24. ožujka 2011. u Zadru u hotelima Falkensteinera na Boriku.

 
Promocija Shortyjeve knjige PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
24. ožujka 2011.

PREDSTAVLJEN ROMAN "IZ BLATA"

Gradska knjižnica bila je 23. ožujka 2011. ugodno mjesto druženja i predstavljanja romana "Iz blata", književnog prvijenca poznatog slavonskog hip-hopera Dalibora Bartulovića – Shortyja i njegovog  vinkovačkog prijatelja Vladimira Bakarića, nagrađivanog pisca za djecu i mlade. Osobitost ovog romana je što ima dvojicu autora, koji su dogovorili da zajedno napišu roman, za koji se već može reći da je  pobudio pažnju čitalačke publike, posebno mladih.

 
Izborna skupština HDSSB-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
19. ožujka 2011.

JOSIP MIKŠIĆ PONOVO PREDSJEDNIK

18. ožujka 2011. na redovnoj je izbornoj Skupštini, održanoj pod predsjedanjem Ivana Janoševića, ponovo za predsjednika Gradske organizacije HDSSB-a izabran Josip Mikšić. U novi Izvršni odbor izabrani su Josip Mikšić, Damir Japundžić, Dinka Matijević, Dubravko Gubić, Petar Đokić, Ivan Kovačević, Ivan Ivković, Zoran Vuković, Josip Čeliković, Đurđica Milosavljević, Krunoslav Pecarić, Ivan Janošević, Pavo Matošević, Hrvoje Pereglin, Hrvoje Tusić, Nikola Tot, Bernard Kurjaković, Zvonimir Mokrović i Mario Sokić. Zamjenik predsjednika bit će izabran na konstituirajućoj sjednici Izvršnog odbora.

 
Tribina HNS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
18. ožujka 2011.

IZBORI ŠTO PRIJE, KADA NE ZNA SE?!

"Kada ćemo na izbore" bio je naziv tribine koju je 17. ožujka održala novogradiška podružnica  HNS - liberalni demokrati. Saborski zastupnik Goran Beus Richembergh govorio je o mogućim scenarijima koji su uvod u određivanje datuma održavanje izbora.

Ivan Žeruk, predsjednik novogradiške podružnice uvodno je kazao da je kriza došla do pucanja i da su nužne brze mjere koje se moraju primijeniti odmah.

 
Međunarodni dan socijalnih radnika PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. ožujka 2011.

STRUKA KOJA RJEŠAVA NAJOSJETLJIVIJE PROBLEME DRUŠTVA

U Centru za socijalnu skrb 15. ožujka tradicionalno je obilježen Međunarodni dan socijalnih radnika. Uz djelatnike Centra okupili su se suradnici i predstavnici ustanova  s kojima se tijekom godine surađuje i rješava socijalna problematika na našem, području. Bili su tu i bivši djelatnici, sada umirovljenici, koji su u proteklom razdoblju afirmirali rad Centra za socijalnu skrb.

 
Nastavljena sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
17. ožujka 2011.

ISTA META, DRUGO ODSTOJANJE

15. ožujka nastavljena je sjednica Gradskog vijeća prekinuta 10. ožujka od strane predsjednika Josipa Mikšića. Završena je miroljubivo iako je od oporbe bilo, ponajprije od strane Mate Bilonjića (HDZ) dosta prigovora na "gušenje demokracije".

Nije, međutim, sve bilo miroljubivo.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 547 od 565

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba