Izvještajna skupština "Zebri" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. ožujka 2011.

SKUPŠTINA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA "ZEBRE"

12. ožujka 2011. redovnu izvještajnu Skupštinu održala je Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata "Zebre" Nova Gradiška. Brojne aktivnosti koje udruga provodi još jednom su potvrdile da se radi o jednoj od najbolje organiziranih udruga proisteklih iz Domovinskog rata u Hrvatskoj.

 
Natjecanje iz prve pomoći PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
14. ožujka 2011.

GIMNAZIJA I OŠ "LJUDEVIT GAJ" IMAJU NAJBOLJE EKIPE PRVE POMOĆI

Na tradicionalnom 13. lokalnom natjecanju podmlatka i mladeži Crvenog križa u pružanju prve pomoći 12. ožujka 2011. u Društvenom domu okupilo se 12 ekipa. U kategoriji mladeži CK prvo mjesto osvojila je ekipa Gimnazije, a u kategoriji podmlatka ekipa Osnovne škole "Ljudevit Gaj".

 
Josip Mikšić prekinuo sjednicu Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

RASPADA LI SE KOALICIJA SDP–HDSSB?

Nakon samo petnaestak minuta predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić prekinuo je sjednicu Gradskog vijeća i novu sazvao  za 15. ožujak. Sjednica je uobičajeno počela usvajanjem dnevnog reda i zahtjevom  Mate Bilonjića da se u dnevni red napokon uvrste  tri točke o kojima oporba uporno traži da se raspravlja. Za govornicu  je tada  izašao  Josip Mikšić. Donosimo što je rekao i razloge zbog kojih je prekinuo sjednicu.

 
Razminiranje PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

OPĆINA DRAGALIĆ MOGLA BI USKORO SVOJ PROSTOR OČISTITI OD MINA

Sa Zdravkom Modušanom, ravnateljem Hrvatskog centra za razminiranje, Tomislavom Banom, načelnikom i drugim djelatnicima Odjela za nadzor i kontrolu Hrvatskog centra za razminiranje, Zvonimirom Karlikom, načelnikom Općine Dragalić i Draženom Jakupcem, direktorom tvrtke DIZ-EKO, koja obavlja poslove razminiranja, posjetili smo radilište između zaštitnog pojasa autoceste Zagreb-Lipovac i naselja Gorice.

 
Izložba maski PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

LICE NAŠE SVAKIDAŠNJE

"Lice naše svakidašnje" naziv je izložbe otvorene 10. ožujka 2011. u prostoru bivše robne kuće. Ovu iritantnu izložbu koja nudi razlišljanje o samome sebi i dojmu koji svojim licem ostavljamo na ljude s kojima živimo, susrećemo se i radimo, osmislili su akademski slikar Gordan Bjelić i kustos galerijskig odjela Gradskog muzeja Miroslav Pišonić.

 
Ženska inicijativa HSLS-a PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. ožujka 2011.

LIBERALKE PIŠU VLADI

Povodom Međunarodnog dana žena ženska inicijativa HSLS-a LIBERALKE predstavila je akciju "Tražimo od Vlade Republike Hrvatske"
Članice HSLS-a Grada Nova Gradiška i općina Rešetari i Staro Petrovo Selo na središnjem su gradskom trgu Novogradiščankama čestitale 8. ožujak - Međunarodni dan žena i darivale ih jaglacima. Podijelile su 500 žutih i plavih jaglaca.

 
<< Početak < « 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 » > Kraj >>

Stranica 548 od 565

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba