TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
09. ožujka 2019.

''Fiets en Wandelbeurs'' Utrecht, 01.-03.03.2019.

Turistički klaster Slavonija koji objedinjuje pet županijskih turističkih zajednica sa istoka Hrvatske (TZ Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije) u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom kao jedan od izlagača predstavio je turističku ponudu Slavonije na Međunarodnom sajmu biciklizma i planinarenja ''Fiets en Wandelbeurs'' u Utrechtu koji je održan od 01. do 03. ožujka 2019.g.

 
SRETAN VAM DAN ŽENA: Žene u Domu kulture, jer žene to zaslužuju PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
08. ožujka 2019.

Sutra 9. ožujka  u  dvorani  Doma kulture, simbolično je organizirana povodom Međunarodnog dana žena  predstava Samo jedna žena kojom naša vrsna glumica Matija Prskalo obilježava četvrt stoljeća svog glumačkog rada. ULAZ ZA ŽENE JE BESPLATAN

 

NOVA GRADIŠKA, 8.  ožujka 2019. - Zahvaljujući Pučkom otvorenom učilištu MAR i njenoj ravnateljici Danijeli Juranović ove se godine  napokon u Novoj Gradiški obilježava  Međunarodni Dan žena. Tri su događaja  objedinjena u manifestaciju  pod nazivom ŽENE U DOMU KULTURE,  posvećene 8. ožujku i  ženama,  njihovom doprinosu  u raznim oblastima gospodarskog, društvenog  i političkog života. Svakako i obiteljskog života.

 
KINO NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
09. ožujka 2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

 

PETAK, 15. 3. U 19, 30

DOM KULTURE

REDATELJ: Predrag Ličina

ŽANR: komedija

ULOGE: Krešimir Mikić, Hristina Popović, Tihana Lazović, Dado Ćosić

 
HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor hzž   
09. ožujka 2019.

Kreće novi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“


U ponedjeljak 11. ožujka, točno u 18 sati, kreće novi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“. Nakon šestotinjak prijavljenih fotografija u prve dvije godine i prošlogodišnjih 2835, u ponedjeljak 11. ožujka kreće četvrti krug foto natječaja „Volim svoju županiju“. Izrađena je posebna aplikacija na linku https://www.volimzup.hr/ putem koje se mogu predati do tri fotografije po autoru.

 
MEĐUNARODNI DAN ŽENA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
07. ožujka 2019.

Čestitke povodom Međunarodnog dana žena, 8. ožujka

 

Uz Međunarodni dan žena, 8. ožujka slavimo ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Dan je to kada odajemo počast svim našim majkama, kćerima, suprugama i sestrama. Sa željama za obiljem zdravlja i sreće, svim ženama čestitamo njihov dan i podsjećamo kako svi zajedno moramo ustrajati u borbi za ravnopravnost i protiv diskriminacije žena u svakom obliku.

 
SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. ožujka 2019.

Vijećnik Tomislav Bećirević  pitanjem o  povećanju cijene vode  otvorio  i pitanje  budućnosti Vodovoda zapadna Slavonija

 

Sjednica Gradskog vijeća  pod predsjedanjem dr. Ljepše Rakas Vujčić  počela je  uobičajeno aktualnim satom, koji je isto tako uobičajeno trajao više od sata. Za govornicom su  se  u sati i pol vremena izredali  svi vijećnici nazočni na sjednici.

Osim pitanja koja su se odnosila  na komunalnu problematiku, od uvođenja LED rasvjete, izgradnje kružnog toka  na Trgu kralja Tomislava, izgradnje pješačke staze  u Ljupini,  do uklanjanja ruševina kuća iz Domovinskog rata, uređenju zelene tržnice i sportsko-rekreacijskog centa na Slavči.  Vijećnici su  pitali za energetsku obnovu  zgrada u vlasništvu zgrada, prodaju gradskih nekretnina i otvaranju azila za napuštene životinje do pitanja  zašto tete u vrtiću zaostaju s plaćana  i  drugim primanjima u odnosu na gradske zaposlenike.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 477

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba