BLAGDANSKI DOMJENAK SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
30. prosinca 2018.

2019. godina u kojoj se očekuje realizacija velikih projekata s proračunom najvećim do sada-preko 100 milijuna kuna

 

Novogradiški SDP-ovci okupili su se 28.prosinca u Hotelu kralj Tomislav na tradicionalnom blagdanskom domjenku. Bila je to prilika da gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas-Vujčić zadovoljno komentiraju 2018. godinu i govore o planovima u narednoj godini, a članovima i simpatizerima, te sugrađanima čestitaju blagdane i požele sreću u 2019. godini.

 
KINONG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
29. prosinca 2018.

SMRTONOSNI STROJEVI

 

ČETVRTAK, 3. 1. U 19,30

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Mortal Engines

REDATELJ: Christian Rivers

ŽANR: epska avantura

ULOGE: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery

 
KINONG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
29. prosinca 2018.

POVRATAK MARY POPPINS

 

PETAK, 28. 12. U 17, 30 SATI

DOM KULTURE

IZVORNO IME: Mary Poppins Returns

REDATELJ: Rob Marshall

ŽANR: obiteljski, mjuzikl

ULOGE: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep

 
"DJEČJA NOVA GODINA" PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. prosinca 2018.

Novogradiški mališani prvi su  dočekali Novu godinu

 

Novogradiški mališani  prvi su   28.prosinca  u našem  gradu  dočekali Novu godinu.   Gradska knjižnica Nova Gradiška, ostali sudionici u projektu  i sponzori  priredili   su  u Društvenom domu  za najmlađe Novogradiščane  još jedan  nezaboravan  doček  "DJEČJE NOVE GODINE" i druženje  djece i odraslih.  Bilo je to  uzbudljivo druženje  djece i njihovih roditelja, baka i djedova  sa  knjižničarkama  iz Gradske knjižnice i tetama iz  Dječjeg vrtića.  Pjevalo se i plesalo uz  obilje radosti, a većina djece je  bila u kostimima. Bilo je tu napitaka i slastica.  Pokrovitelj „Dječje nove godine“ je  Grad Nova Gradiška - GRAD PRIJATELJ DJECE, a organizator Gradska Knjižnica Nova Gradiška.  Prijatelji projekta  su bili Dječji vrtić Nova Gradiška i  Rođendaonica Nova Gradiška, a koordinatorica projekta   i ove je godine knjižničarka Renata Matijašević.   Ravnateljica  Gradske knjižnice  Biljana Dakić, prof. zadovoljna je odazivom djece i  razdraganom atmosferom  u Društvenom domu. Zahvaljuje se na potpori suradnicima, sponzorima  i medijskim pokroviteljima.

 
PUBPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
29. prosinca 2018.

 

Obzirom da se na području Policijske uprave brodsko-posavske, događaju prometne nesreće zbog ljudskih grešaka, odnosno grubog kršenja prometnih pravila, policijski službenici upućuju apel svim sudionicima u prometu, te po podsjeća na važnost pozitivnog ponašanja u prometu. Osim policije, koja kao jedan čimbenik svojim aktivnostima utječe na smanjenje broja prometnih nesreća i njihovih posljedica, tako i svaki sudionik u prometu može doprinijeti svojim savjesnim i odgovornim ponašanjem u prometu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
29. prosinca 2018.

POLICAJCI OTVORILI VRATA GRAĐANSTVU I HUMANOSTI

 

Policijska postaja Okučani, već duži niz godina u svojim službenim prostorijama organizira dobrovoljno darivanje krvi, pa su tako i jučer, dana 27. prosinca otvorili svoja vrata građanstvu i humanosti. U suradnji sa Crvenim križem Nova Gradiška organizirali su akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akciju su podržali i dali svoju krv, brojni stanovnici Okučana i policijski službenici, te tako pokazali svjesnost o važnosti ove akcije.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 451

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba