TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor TZBPŽ   
18. lipnja 2018.

Prvaci Hrvatske u sjedećoj odbojci na prijemu kod župana Marušića

 

Članovi Odbojkaškog kluba invalida Marsonia iz Slavonskog Broda  prvaci su  Hrvatske lige u sjedećoj odbojci u sezoni 2017./18. U ligi se natječe 12 klubova,  a od četrnaest utakmica odigranih u sezoni, samo jednu nisu riješili u svoju korist!

Župan Danijel Marušić i zamjenici Damir Mirković i Stjepan Bošnjaković primili su danas, 18. lipnja,  predstavnike OKI Marsonia, te mi čestitali na svim do sada ostvarenim uspjesima, te poželjeli puno sreće, zdravlja i uspjeha u budućem razdoblju.

 
TURISTIČKA ZAJEDNCA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor TZBPŽ   
16. lipnja 2018.

BRODSKO KOLO

Priopćenje

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije u suradnji sa Obrtničkom  komorom  Brodsko-posavske županije i Folklornim ansamblom Broda odlučila je ove godine dodatno obogatiti i uljepšati vizualni identitet našega grada u vrijeme manifestacije „Brodsko kolo“ koja se održava svake godine sredinom lipnja i koja je najstarija folklorna manifestacija  u Hrvatskoj.

 
DAN OPĆINE REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
16. lipnja 2018.

Nagrade najzaslužnijima  za doprinos u razvoju općine

 

Povodom Dana općine i 25. godina od osnutka na svečanoj su sjednici Općinskog vijeća  načelnik Zlatko Aga i Milka Perković,  predsjednica vijeća uručili nagrade najzaslužnijima za doprinos razvoju općine.

Zahvalnicu općine dobio je Andrija Čakarić za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenje tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
16. lipnja 2018.

Obilježen Dan općine i 25. godina od osnutka


Na blagdan sv. Vida 15. je lipnja obilježen Dan općine Rešetari i ujedno proslavljena 25. obljetnica od ustroja ove Općine, koja je "povukla" najviše sredstava iz EU projekata u BPŽ.

U sklopu sadržaja domaćini su gostima pokazali kako teku završni radovi izgradnje Vodospreme u Rešetarima, a potom su zajedno odali počast poginulim hrvatskim braniteljima, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, polaganjem vijenaca, minutom šutnje i molitvom koju je vodio domaći župnik vlč. Josip Bogović.

 
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA PDF Ispis E-mail
Autor BPŽ   
16. lipnja 2018.

10 milijuna kuna za projekt “Razvoj zdravstvene usluge usmjerene pacijentu”

 

Za  Projekt „Razvoj zdravstvene usluge usmjerene pacijentu” vrijedan 10 milijuna kuna od čega će 85% biti financirano iz europskih izvora,  13. lipnja je u  Zagrebu,  potpisan Ugovor o provedbi. Cilj ovog projekta je unapređenje infrastrukture putem obnove i izgradnje novih zgrada, obnova domova zdravlja u Davoru, Okučanima i Starom Petrovom Selu te nabava opreme za koncesionare u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i domove zdravlja. Time se planira povećati  visina zdravstvene usluge na području cijele Županije, ali i smanjiti broj uputnica za specijalističke preglede. Projekt se  financira temeljem provedenog Javnog poziva „Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini.

 
OPĆINA OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
16. lipnja 2018.

Svečano za Dan općine i blagdan sv. Vida mučenika


Mještani općine Okučani obilježili su 15. lipnja, na blagdan sv. Vida, Dan općine. Upravo je  odluka da se Dan općine slavi na ovaj blagdan, donesena i prilikom konstituiranja Općinskog vijeća 1997. godine. Održana je svečana sjednica Općinskoga vijeća pod predsjedanjem  Ivice Pivca,koji je rekao: „Od protekle svečane sjednice Općinskog vijeća održali smo 7 sjednica od kojih je jedna, po prvi puta bila telefonska. Na sjednici 24. travnja ove godine donijeli smo Odluku da na području općine više nemamo izbore za MO, a zbog njihove dosadašnje neaktivnosti. Učinile su to i neke druge općine.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 395

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba