NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
07. ožujka 2019.

Još jedno priznanje za Evicu Kraljić

 

Novogradiščanka Evica Kraljić, pjesnikinja i slikarica, uz brojna dosadašnja priznanja dobila je još jedno priznanje za svoj pjesnički rad.

„Stigla mi je obavijest da sam dobila nagradu na javnosti poznatom i tradicionalnom natječaju koji je objavila Beseda iz Krka na temu osmijeh. Moja pjesma Drži me za ruku proglašena je najboljom u konkurenciji 60 autora iz cijele Hrvatske.

 
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE MAR PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. ožujka 2019.

U Domu kulture otvorena izložba ŽENE??? – ŽENE!!!

 

Mihaela Đeraj, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti  Grada Nova Gradiška, 6. ožujka je  u Domu kulture otvorila multimedijalnu izložbu  pod nazivom  ŽENE??? – ŽENE!!!, Izložba je autorski projekt pet umjetnica- Ane Detoni, Mateje Rusak, Monike Rusak, Ivane Stepan Kauzlarić i Smiljane Šafarić.  Umjetnicama  se  na otvaranju pridružila i pjesnikinja i slikarica Evica Kraljić koja će nagrađenim pjesničkim radom (pjesma Drži me za ruku) dala svoj doprinos na otvaranju  izložbe. Na izložbi je  izložena i Knjiga komplimenata u koju će muški dio posjetitelja tijekom trajanja izložbe moći upisati lijepe misli o njima važnim ženama.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
06. ožujka 2019.

Motocikli i mopedi izlaze na prometnice - OPREZ!

 

Lijepo vrijeme tijekom proteklog vikenda izmamilo je na prometnice ljubitelje vožnje motocikala i mopeda. Užitak je upravljati ovim vozilima, ali dragi vozači, vodite li brigu o sigurnosnom aspektu vožnje i čuvate li druge sudionike u prometu?

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Općina Rešetari   
06. ožujka 2019.

Ekološka akcija čišćenja okoliša u općini Rešetari

 

Općina Rešetari na čelu s načelnikom Zlatkom Agom organizirala je ekološku akcija čišćenja okoliša na području općine.

„Prikupljanje otpada na ovakav način je, nažalost, i dalje potrebno zbog nesavjesnih ljudi koji bacaju smeće po prirodi na nedopustiv i necivilizirani način, usprkos tome što je na području općine uspostavljeno organizirano zbrinjavanje i razvrstavanje otpada na zelenim otocima preko ovlaštene ugovorne tvrtke Odlagalište d.o.o., Nova Gradiška“, kaže Zlatko Aga, načelnik.

 
RAZGOVOR SA DANIJELOM MARUŠIĆEM, ŽUPANOM BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
06. ožujka 2019.

Razvojnom strategijom Županije do boljeg života stanovnika

 

Na sjednici županijske skupštine Brodsko-posavske županije održanoj 2. listopada 2018. usvojena je Županijska razvojna strategija do 2020. godine. Županijska razvojna strategija Brodsko-posavske županije temeljni je strateški planski dokument jedinice područne (regionalne) samouprave, koji definira ciljeve i prioritete razvoja sa svrhom jačanja potencijala cijelog područja Brodsko-posavske županije.

 
POUMAR NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor poumar   
05. ožujka 2019.

ZLATNI PLES-SUVREMENI PLES ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI

 

Program „Zlatni ples“ zamišljen je kao oblik rekreacije i kreativnog izražavanja za osobe treće životne dobi. Kroz ples i pokret odrasli na prirodan način održavaju fizičku kondiciju, razvijaju svoju kreativnost i oslobađaju se stresa. Ples povezuje umjetnost i sport, pridonosi umjetničkoj, glazbenoj i estetskoj nadgradnji te pozitivno utječe na organizaciju slobodnog vremena.

Svojim ukupnim pozitivnim djelovanjem, ples pridonosi uravnoteženosti mentalnih i tjelesnih sposobnosti, dobrom raspoloženju te poticanju ili smirivanju emocija.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 477

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba