DOM ZDRAVLJA „DR. ANDRIJA ŠTAMPAR“ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. svibnja 2019.

Dom zdravlja priprema uvođenje dežurstva opće (obiteljske) medicine

 

Dom zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ priprema uvođenje posebnog dežurstva u djelatnosti opće (obiteljske) medicine koja će pružati zdravstvenu zaštite na primarnoj razini osiguranicima subotom, nedjeljom i blagdanima. Kako kaže Marijan Šapina, ravnatelj Doma zdravlja pripreme su u postupku, a o pojedinostima će zdravstveni osiguranici na vrijeme biti obaviješteni.

 
NOVO PRIZNANJE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. svibnja 2019.

Nova Gradiška je grad koji zapošljava najviše invalidnih

 

Iako je u Hrvatskoj izražen problem nezaposlenosti, Grad Nova Gradiška može se pohvaliti uzlaznim trendom, s jedna strane u zapošljavanju, a s druge padom broja nezaposlenih. Podaci se temelje na evidencijama Hrvatskog zavoda za Mirovinsko osiguranje pa ih se smatra najpouzdanijim pokazateljem, na što često ukazuje gradonačelnik Vinko Grgić.

 
POUMAR NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor puomar   
04. svibnja 2019.

Koncert „kraljice sevdaha“

 

Koncert Amira Medunjanin, „kraljice sevdaha“ održat će se 9. svibnja u 20,00 u Domu kulture u Novoj Gradiški. Ova svjetski priznata umjetnica nastupit će uz instrumentalnu pratnju sjajnog Ante Gele.

Ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7,00 do 15,00.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
02. svibnja 2019.

DAN OTVORENIH VRATA POLICIJSKE AKADEMIJE I POLICIJSKE UPRAVE BRODSKO-POSAVSKE

 

Dana 6. svibnja, u ponedjeljak, u vremenu od 12 do 14 sati, u Slavonskom Brodu (Kumičićeva ulica), u dvorani Brod, Policijska akademija i Policijska uprava brodsko-posavska, organizira Dan otvorenih vrata s ciljem motiviranja mladih za natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
02. svibnja 2019.

OTVORENJE IZLOŽBE MUZEJA POLICIJE „LJEPOTA LAŽNOG SJAJA“

 

6. svibnja (ponedjeljak), s početkom u 18 sati, u Slavonskom Brodu, u maloj dvorani Likovnog salona „Vladimir Becić“ (Korzo), u suradnji Galerije umjetnina grada Slavonskog Broda i policijske uprave, biti će upriličeno otvorenje zanimljive edukativne izložbe Policijske akademije, Muzeja policije, pod nazivom „Ljepota lažnog sjaja“. Izložba će biti otvorena za posjetitelje do 31. svibnja 2019.

 
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
02. svibnja 2019.

Kandidati HDZ za EU parlament posjetili Strmac

 

Kandidati HDZ-a za izbore za Europski parlament Karlo Ressler, Danijel Marušić, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić i Stjepan Adanić posjetili su 1. svibnja izletište Strmac gdje ih je ugostio Vitomir Žakić, načelnik Općine Cernik i Hrvoje Žakić, predsjednik HDZ Cernik prigodom proslave obilježavanja 24.VRO“Bljesak“ i Međunarodnog praznika rada koje je na Strmcu organizirala općina Cernik. Bila je to prigoda da se hadezeovi kandidati za EU parlament druže članovima HDZ Cernik, njihovim novogradiškim simpatizerima i članovima HDZ susjednih općina, te mladeži HDZ-a uz praznički grah i svirku tamburaškog sastava Merak kojima se s pjesmom pridružio i župan Danijel Marušić, poznat već po dobrom glasu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 503

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba