TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
18. ožujka 2019.

Nastup TZ BPŽ na međunarodnom sajmu turizma  Place2 Go


PLACE2GO–Međunarodni sajam turizma održan u Zagrebu u periodu 15. – 17. ožujka u velikoj dvorani Arene u Zagrebu. Prvi dan je bio posvećen struci i B2B programima. Nakon što je ministar turizma Gari Capelli otvorio sajam uslijedilo je predstavljanje projekata i predavanje o modelima uspješnih destinacija kao i uključivanje influensera u promociju turističkog proizvoda,   predavanje poznatih blogera, putopisaca, novinara, fotografa, snimatelja i javnih osoba.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nuijć   
18. ožujka 2019.

Policajci PUBPŽ ekipno treći na polumaratonu u Zagrebu

 

Policajci i policajke Republike Hrvatske 17. ožujka bili su sjedinjeni u trkačkom druženju s građanima iz više od 25 zemalja. Naime, u Zagrebu, uz pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske, održano je i pojedinačno te ekipno Prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova u polumaratonu. Utrka je startala, ali i završila ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice, te je uz natjecateljski imala i humanitarni karakter. Djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova uplatili su trećinu kotizacije, a uplaćena sredstva biti će donirana međunarodnom udruženju „Law Enforcement Torch Run“ i Specijalne olimpijade.  Na startu utrke, rame uz rame s nekoliko stotina trkača, našli su se i predstavnici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su se natjecali u kategoriji policajaca.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nuić   
18. ožujka 2019.

Još jedna promocija pjesama Zrinka Kapetanića

 

U Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, 15. ožujka načelnik Policijske postaje Okučani, Zrinko Kapetanić, uz podršku pjesnika Enesa Kiševića, glumca Zvonka Novosela i gitariste Lava Novosela, održao je još jednu u nizu promocija svoje zbirke pjesama „U šutnji pjevam“. Promociju je podržalo šaroliko brodsko društvo, obitelj, prijatelji, članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata - policije, ali i radne kolege na čelu s načelnikom Policijske uprave brodsko-posavske Antunom Valićem. Bilo je to dvosatno udisanje pisane riječi, koja je kroz izgovorene stihove oplemenila sve prisutne. Zrinko je čekao 35 godina da njegova zbirka „U šutnji pjevam“ ugleda svijetlo dana. Zbirka je bila dostojna čekanja, jer način na koji su pošarani njezini listovi Zrinkovim stihovima, svim slušateljima pruža nezaboravnu misaonu ugodu koja je u današnjem tempu života potrebnija više nego ikad.

 
Športska udruga gluhih i nagluhih PDF Ispis E-mail
Autor Josip Bošnjak   
18. ožujka 2019.

Državno Prvenstvo gluhih u ekipnom djelu


U Varaždinu 16. ožujka održano je Državno prvenstvo gluhih u pikadu. Sudjelovalo je ukupno 24 ekipa na jednodnevnom natjecanju koje je u Varaždinu privuklo preko 124 pikadista iz svih krajeva Hrvatske. To je sve najbolje što ima hrvatski pikado gluhih moglo se vidjeti u KTC (Križevački trgovački centar) – Varaždin, uključujući sve igrače muške i ženske osobe. Za sve njih ovo je bio odličan test za predstojeće Državna Prvenstva gluhih u sljedećim godinama te postojanje sudjelovanje na EP.

 
ČEŠKA BESEDA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
18. ožujka 2019.

Zdravko Konjić podnio ostavku na funkciju predsjednika

 

Nakon prospavane noći Zdravko Konjić, predsjednik Češke besede Nova Gradiška i okolica  ostaje   kod najave  ostavke dane na  sinoć održanoj Skupštini  te udruge.

Ostaje i  pri danim izjavama i iskazanim nezadovoljstvom  angažiranjem  članova udruge. Kaže da mu je  funkcija predsjednika  postala  preveliko opterećenje  jer, s jedne strane  traži veliku angažiranost i puno vremena, a s druge  nema potpore članova.

 
ČEŠKA BESEDA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
18. ožujka 2019.

Burna Izvještajno-izborna  Skupština Češke besede

 

Izvještajno izborna godišnja Skupština Češke besede Nova Gradiška i okolica Održana je 16. ožujka i u prostoru novogradiškog Vatrogasnog doma uz članove  Besede domaćina okupila i goste iz Čeških beseda Lipovljani, Šibovac, Golubinjak,predstavnike Čeških beseda iz Bjeliševca, Zagreba, Osijeka, kao i članove Ukrajinskog kulturno prosvjetnog društva „Andrej Pelih“ iz Šumeća, Ženske pjevačke skupine „Golubice“ iz Batrine, SKD „Prosvjete“ Pododbora Okučani.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 477

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba