Vrtlarija Kordelija u Relkovićevoj ulici u Novoj Gradiški PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
21. listopada 2013.

BOGAT IZBOR RAZNOVRSNOG CVIJEĆA I ARANŽMANA

Vrtlarija Kordelija, vlasnice Dubravke Piškulić Capan dugogodišnji je uspješan primjer obiteljskog poduzetništva u Novoj Gradiški.

Nadaleko je poznata po uslužnosti, ljubaznosti, kvaliteti cvijeća i ljepoti aranžiranja buketa i vijenaca. Zbog toga, unatoč recesijskim i teškim vremenima, uspjela je ostati konkurentna na novogradiškom i širem tržištu.

Osnovao ju je Borislav Capan 1974. godine, a od 1978. vlasnica je njegova supruga Dubravka. U raskošno uređenom prostoru cvjećarnice u Relkovićevoj ulici, u blizini kolodvora bogata je ponuda raznovrsnog rezanog cvijeća, lončanica i drugih cvjetnih ukrasa, te aranžmana od svježeg i svilenog cvijeća, koji svojom ljepotom plijene pozornost te su praznik za oči ljubiteljima cvijeća. U sklopu programa za vjenčanja, po narudžbi izrađuju i svatovske aranžmane, te vijence i ležeće aranžmane prigodom sprovoda.

Za ovogodišnji blagdan Svih svetih pripremili su bogato ukrašene aranžmane od svježeg i svilenog cvijeća, lampione i ostale potrepštine za blagdan.

Posjetite cvjećarnicu Kordelija u Relkovićevoj ulici u Novoj Gradiški gdje vas uz kvalitetu i raskoš aranžmana srdačno dočekuje ljubazno osoblje s osmijehom.

Sve narudžbe možete javiti na telefon 035 362-169.

Share
 

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba