Udruga slijepih Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
23. veljače 2011.

RADIONICE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Udruga slijepih Nova Gradiška uključila se u projekt Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske pod nazivom „Nema razlike“.

Projekt je namijenjen djeci u dobi od 13 do 18 godina s teškoćama u razvoju. U okviru programa projekta organiziraju se tematske  radionice i jedan zajednički izlet sudionika.


Cilj je kroz nove oblike druženja, kroz učenje novih vještina i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, pomoći djeci da se pomaknu iz kuće i škole, gdje provode većinu vremena. Želi se poboljšati i komunikaciju između djece s teškoćama i zdrave djece te poticati njihovu kreativnosti, samopouzdanje i kvalitetu života. Radionice se održavaju u prostorijama novogradiške Udruge slijepih u poslijepodnevnim satima.

Share
 
Povezani tekstovi :

» Dječje radionice Udruge slijepih

DJEČJE EDUKATIVNO-KREATIVNE RADIONICEPovodom Međunarodnog dana bijelog štapa novogradiška Udruga slijepih organizirala je dječje edukativno-kreativne radionice.Prema riječima Manuele Kumić, predsjednice Udruge i voditeljice programa odaziv...

» Udruga slijepih Nova Gradiška

"OAZA SREĆE" ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJUUdruga slijepih Nova Gradiška počela je 1. lipnja trogodišnji program poludnevnog boravka za djecu s teškoćama u razvoju. Financira ga Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, a partner je Grad...

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba