GRADA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
17. svibnja 2017.

URUČENA UVJERENJA  POLAZNICIMA BESPLATNIH EDUKACIJA ZA PODUZETNIKE

Uz  potporu Grada Nove Gradiške,  koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva, te gradonačelnika Vinka Grgića, Virtualni ženski poduzetnički centar upriličio je 17.svibnja u Gradskoj vijećnici podjelu uvjerenja  polaznicima  besplatnih edukacija  za poduzetnike i one koji to žele biti.

Uvjerenja za uspješno završeni ciklus predavanja u sklopu besplatnih edukacija uručio je gradonačelnik Vinko Grgić. Istaknuo je poduzetništvo i gospodarstvo kao ključ razvoja Nove Gradiška i opstanka. Zato raduje, kazao je, pet potpisanih ugovora  za izgradnju u Industrijskom parku. Ukupna investicija je preko 400.000 milijuna kuna. Interesa ima još, dodao je.

331
332
333
334
335
1/5 
start stop bwd fwd

Čestitao je polaznicama i polaznicima na uspješnoj edukaciji i odluci da se bave poduzetništvom. Zahvalio je Saneli Drupulić na uspješnoj motivaciji polaznika.

Potom je upriličena prezentacija najzanimljivijih tema edukacija kao i njihova evaluacija, uz druženje polaznika. Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koji je proveo edukaciju  zahvalila se na  potpori Gradu Nova Gradiška i gradonačelniku Vionku Grgići u provedbi edukacije i najavila nove edukacije koje će se održati u rujnu.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba