AUTO KLUB NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
01. listopada 2017.

Prezentacija uređaja za čišćenje vozila

U sklopu redovnih aktivnosti Auto klub Nova Gradiška 30. rujna obavio je prezentaciju uređaja za čišćenje motora vozila u suradnji s tvtrkom Jubeja iz Zagreba. Kako doznajemo od Tihomira Tomaža Pavičića, prokurista tvrtke Jubeja od velikog je značaja čišćenje motora vozila ovim uređajem jer doprinosi kako uštedi goriva tako i dugotrajnom radu motora.

"Uklanja nakupine čađe na benzinskim o dizelskim motorima, obnavlja performance motora i smanjuje potrošnju goriva, ne dozvoljava začepljivanje DPF-a, EGR ventila i slično", kaže Tihomir Tomaž Pavičić. Auto klub Nova Gradiška pruža mogućnost svim vozačima da putem uređaja za čišćenje svoje četveronožne ljubimce uredno servisiraju.

IMG_3076
IMG_3079
IMG_3088
1/3 
start stop bwd fwd

Među ostale aktivnosti koje je proveo Auto klub spada i biciklijada koja je bila namijenjena  polaznicima prvih razreda osnovne škole "Sigurno u promet s HAK-om", a od 27.do 29. rujna proveden je projekt "Vidi i klikni" među učenicima osnovnih gradskih i prigradskih škola novogradiškog kraja. Kako doznajemo od Sanje Markolović, voditeljice projekata Auto moto centar poziva članove HAK-a na besplatnu zamjenu guma koje mogu obaviti u sklopu svojih članskih pogodnosti i tako pripremiti vozilo za zimske uvijete.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba