ELDA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Davorka Marenić   
07. studenog 2017.

Odabir idejnih rješenja reljefa o povijesti duhana

Tvrtka ELDA d.o.o. iz Nove Gradiške raspisala je javni i pozivni natječaj za izradu idejnih rješenja reljefa o povijesti duhana. Natječaj je bio otvoren od  20. kolovoza – 20. listopada 2017.

 

Predmet natječaja: Idejno rješenje za reljefe koji će predstavljati povijest duhana i pušenja od otkrića duhana do suvremenog doba. Dimenzije reljefa cca  50 x 70 cm.

Cilj natječaja: Uz pomoć kvalitetnog, originalnog reljefa steći uvid u povijest duhanske industrije i njen razvoj od početaka do danas. Reljefi će biti dio stalnog postava suvremenog multimedijalnog muzeja duhana čiji je osnivač tvrtka ELDA d.o.o.

Ocjenjivački sud, pregledati će prispjele radove u srijedu 08.sutudenog 2017. u 13,00 sati u Gradskom muzeju Nova Gradiška.

Tvrtka ELDA d.o.o vodeći je europski proizvođač e-tekućina za elektronske cigarete. Predsjednik Uprave svoju je viziju započeo pronalaženjem najkvalitetnijih, bogatih aroma te osmišljavanjem i kreiranjem formula koje su danas postale najbolji svjetski recepti.

Tekućine za elektronske cigarete koje proizvodi tvrtka Elda d.o.o. izrađene su od najkvalitetnijih i najsigurnijih europskih sastojaka, 99,9 % čistog i prirodnog, farmaceutske kvalitete nikotina, visoko kvalitetne PG & VG baze i aroma. Posjeduju sve potrebne certifikate, nisu testirane na životinjama i potpuno su GMO free što kupcima ulijeva dodatnu sigurnost i povjerenje. E-tekućine proizvode se pomoću najmodernije automatske opreme i prema željama kupaca.

Cjelokupnih tekst natječaja moguće je naći  na službenoj stranicama : http://www.elda.hr/natjecaji http://www.hdlu.hr/ , na portalu http://mojzagreb.info/ , te na facebook stranici Fortune – ART

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba