ŽUPANIJSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA PDF Ispis E-mail
Autor ŽTZ   
09. studenog 2017.

Talijanskim novinarima promoviran turistički proizvod naše županije

Turistička zajednica Brodsko – posavske županije je u sklopu svojih redovitih aktivnosti te u suradnji sa Glavnim uredom HTZ-a i predstavništvom HTZ-a u Italiji, dana 4. i 5. studenog ugostila talijanske novinare dr. Leonarda Felicana i gospođu Mrs Cunthiu Beccari.

Turistička zajednica na ovaj način kontinuirano promovira destinaciju i na stranim tržištima. Temeljem podataka e Vizitor sustava najviše stranih turista dolazi iz Njemačke, Austrije i Italije. Ciljevi i zadaće Turističke zajednice su kontinuirana promocija turističkog proizvoda i destinacije.

NOVINARI
NOVINARI 2
NOVINARI 3
1/3 
start stop bwd fwd

Također smo iskoristili priliku da razmijenimo pozitivna iskustva oko modela i načina što bolje promocije i turističkog proizvoda u našoj županiji.

Gospodin Felican radi na fakultetu u Trstu, Udine, Pizi i MIlanu. Objavio je stotinjak članaka o informatici i ekonomiji. Član je Udruženja novinara koji se bavi turizmom.
Piše za brojne talijanske časopise. Bili su u svim europskim gradovima. Obišli su cijelu Istru i cijelu obalu sve do Dubrovnika.

U Sl. Brodu su bili u Franjevačkom samostanu gdje ih je gospodin gvardijan proveo kroz crkvu. Obišli su centar grada i Tvrđavu. U pratnji Ivana Bogovića obišli su Salaš “Savus”.
Izrazili su zadovoljstvo posjetom našoj županiji i gradu Sl. Brod te smo primili sugestije oko bolje iskorištenosti Slavonije kao destinacije te promocije grada i županije.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba