PREDSTAVLJEN GRADSKI PROJEKT PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. prosinca 2017.

„GRAD ZA MLADE, MLADI ZA GRAD“

„Grad za mlade, mladi za grad“ naziv je gradskog projekta  za čiju je provedbu Ministarstvo za  demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  izdvojilo 41.000 kuna. Projekt  ima za cilj u gradu Nova Gradiška  stvoriti uvjete  koji će doprijeti  zadovoljavanju potreba mladih i podići kvalitetu života  kroz edukacije i volontiranje.  Obzirom da mladi predstavljaju  važan stup društvenog života  lokalne zajednice odlučeno je dodatno ulagati u poboljšanje  statusa mladih te ih informirati i  potaknuti na aktivizam i uključiti u kreiranje javnih politika. Projekt je prijavljen u listopadu ove godine.

Projekt je jučer u gradskoj vijećnici predstavljen učenicima  Gimnazije i  Elektro-tehničke i ekonomske škole.

P1100920
P1100921
P1100926
P1100927
P1100930
P1100932
P1100935
PRVA (93)
1/8 
start stop bwd fwd

Zamjenica  gradonačelnika  Ivana Trupina, pozdravljajući  okupljene srednjoškolce u gradskoj vijećnici izrazila je nadu da će se aktivno uključit u provedbu  planiranih aktivnosti.

-Očekujem da   će za naš grad  polučit značajne rezultate i da će vas   kroz seminare, edukacije i druženja  potaknuti da se kroz Savez mladih aktivno uključite  u donošenje odluka o našem gradu. Nadam se da  će ravnatelji, koji su danas pokazali dobru volju,  dati dopuštenje da sudjelujete  i družite s nama i vidite što smo pripremili- kazala je  Ivana Trupina.

Marko Ćosić prezentirao je projekt, a Tihomir Kovač iz požeške Udruge Oppidum, koja  aktivno radi s mladima,  prezentirao je  rad udruge  i ono što će  raditi u ovom projektu.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba