UDRUGA ZA AUTIZAM „SUNCE“ PDF Ispis E-mail
Autor bpz.hr   
05. travnja 2018.

Humane zvijezde Hrvatske i Nove Gradiške za djecu oboljelu od autizma

Uz Svjetski dan svjesnosti o autizmu, u organizaciji novogradiške Udruge za autizam „Sunce" jučer je odigrana humanitarna nogometna utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju senzornog parka za djecu oboljelu od autizma.

Utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Nove Gradiške odigrana je na stadionu NK „Sloga" u Novoj Gradiški a završila neriješeno rezultatom 6:6. To je ujedno i prvi puta da je Udruga „Sunce" Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježila u sportskom duhu, a uz sam stadion bio je postavljen i štand Udruge s informativnim letcima o autizmu.

Po završetku utakmice Udruga „Sunce" održala je tradicionalnu „Večer u plavom" u Soho baru u Novoj Gradiški u sklopu koje je predstavljen i projekt Saveza udruga za autizam Hrvatske pod nazivom "Priđi, pitaj, pomozi” , a usmjeren je na senzibiliziranje djelatnika trgovačkih centara za pomoć roditeljima s djecom s autizmom

1 (31)
10 (6)
11 (6)
12 (3)
2 (26)
3 (23)
4 (19)
5 (12)
6 (16)
7 (15)
8 (6)
prva (179)
thumbnail
01/13 
start stop bwd fwd

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu Udruga "Sunce”19. travnja 2018.god. organizira i humanitarni koncert koji će se održati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Za Humane zvijezde Hrvatske nastupili su:Mario Švigir, Mario Kovačević, Branko Tušek, Ilija Krišto, Marko Šivak, Željko Ačkar, Darko Čordaš, Miroslav Bićanić, Amir Kazić-Leo, Marko Babić, Goran Vlaović (kapetan), Drago Ćosić, Slaven Knezović-Grof, Nino Tušek, Milan Stjelja, Dražen Ilić, Tomislav Gričar, Zoran Sedlar i Antun Labak.

Za Humane zvijezde Nove Gradiške nastupili su:Stojan Marić, Josip Katinić, Davorin Slišurić, Milan Kulić, Ante Šolić (kapetan), Zdravko Sokić, Vinko Grgić, Dinko Bešlić, Vjekoslav Ruškan, Davor Benić, Branko Medunić, Mladen Mikolčević, Danijel Marušić, Ivica Lukšić, Dejan Ninković, Dario Predojević, Tomislav Vlaović, Ivo Babić, Roko Ivanović, Bojan Bokan, Dražen Lalić i Mario Sokić

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba