NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
09. travnja 2018.

Voće i lijepa riječ za pacijente Opće bolnice Nova Gradiška

Hrvatska liga protiv raka “Dr. Zorislav Slović” Podružnica Nova Gradiška u suradnji sa Zajednicom žena “Katarina Zrinski” i predstavnicima mladeži HDZ-a Nove Gradiške 5. je travnja posjetila bolesnike na odjelima Opće bolnice Nova Gradiška.

-Svjetski dan bolesnika obilježavamo inače 11. veljače, ali zbog epidemije gripe svi su odjeli, zbog sigurnosti pacijenata, tada bili zatvoreni za posjete. Mi smo, u dogovoru s Upravom bolnice, posjet bolesnicima upriličili danas, a s obzirom da je još uskrsno vrijeme mislim kako je zapravo ovo doba godine primjereno da to i učinimo. Darovat ćemo voće, a najmlađima i čokoladice i na taj način im poželjeti brzo ozdravljenje, ali i čestitati Uskrs-rekla nam je, među ostalim Terezija Grgić, predsjednica novogradiške Lige.

-Mi već tradicionalno sudjelujemo u akcijama kojima je nositelj Hrvatska liga protiv raka “Dr. Zorislav Slović” Podružnica Nova Gradiška i predan rad predsjednice Terezije Grgić. Obilježavamo s njima i predstavnicima mladeži HDZ-a i Svjetski dan bolesnika, ali pokušavamo i donijeti barem djelić radosti u život onih ljudi, koji imaju samo jednu želju, a to je biti zdrav. Posebno nas, naravno, uvijek dira bolest onih najmanjih i najnemoćnijih, jer uvijek kažemo da stari ljudi sebi znaju i mogu pomoći, a oni najmanji ovise o nama. Briga o tim najmanjima, pa onda i briga o demografskoj obnovi svakako je ono što je prioritet Zajednice žena “Katarina Zrinski” od državne pa do ove lokalne zajednice- naglasila nam je u izjavi i prof. Ljiljana Ptačnik, predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinski” Nova Gradiška

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba