GRAD NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. travnja 2018.

Grad kupio  tri kombija

Grad Nova Gradiška u suradnji s Savezom športova i gradskom Turističkom zajednicom  kupio je nova tri kombija sa  9 mjesta  koja mogu voziti vozači sa položenom B kategorijom. Uz to što će služiti za potreba brojnih gradskih  udruga i društava  ova će tri vozila  svojim   vizualnim izgledom promovirati grad i njegov identitet. Vozila su vrijedna 414.000 kuna. Kako  ističe gradonačelnik Vinko Grgić  u prošloj godini  popravak  i održavanje starog gradskog kombi  vozila stajao je 130.000 kuna što je cijena jednog novog vozila.

„-Najvažnije je da ćemo našim udrugama i sportašima omogućiti kvalitetan i siguran odlazak na natjecanja, nastupe i razne manifestacije gdje prezentiraju naš grad

P1140039
P1140041
P1140046
P1140047
P1140048
P1140051
P1140055
prva (185)
1/8 
start stop bwd fwd

Gotovo svakodnevno imamo zahtjeve za prijevoz udruga, sportaša, umirovljenika i drugih. Pogotovo je to bio problem preko vikenda kada ih više traži postojeći kombi za  prijevoz. Taj ćemo kombi donirati NG „Sloga“ i njima na taj način pomoći. Definirat ćemo na koji način i pod kojim uvjetima će udruge moći koristiti  kombi vozila jer je važna sigurnost onih koji će se u njima voziti.Na vozilima je logo sa vizurama grada kako bi bili prepoznatljivi pa ćemo naš grad prezentirati  i na ovakav način“, kaže gradonačelnik Vinko Grgić.

„Tražili smo način kako da  osiguramo udrugama vozila za prijevoz. Iako se razmišljalo se o mini busu i sličnom vozilu  prihvaćen  je moj prijedlog da se kupe  tri kombija  koja  su po cijeni gotovo  iste vrijednosti, a mogu se voziti sa B kategorijom što je za autobus kompliciranije. Drago  mi je što ćemo udrugama  pomoći  i za njih će to biti veliko olakšanje, a biti će i značajna ušteda na  troškovima prijevoza“, kazao je Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti i predsjednik Saveza sportova Nova Gradiška.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba