NOVI BRODSKO-POSAVSKI SDP-e PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. srpnja 2018.

Pripremiti se za lokalne izbore i imati odgovore za svako  područje života


U Novoj Gradiški, nakon održanih  unutarstranačkih izbora,   održane  sjednice Predsjedništva i  Županijskog odbora SDP-a. Na čelu županijskog SDP-a je  nova predsjednica Marina Opačak-Bilić, a zamjenici  su Vinko Grgić i Ivan Dorić. Na jučerašnjoj sjednici Županijskog odbora Brodsko-posavske županije  za tajnika je izabran Dragutin Gojković.

Nakon sjednica nova predsjednica  SDP-a Brodsko-posavske županije organizirala je  prigodni domjenak  i druženje u Hotelu kralj Tomislav.

Kako se može zaključiti, nakon održane sjednice Županijskog odbora,  esdepeovci brodsko posavske županije visoko su dignuli ljestvicu svojih ciljeva, a time i svoje zadaće u periodu do narednih  lokalnih izbora. Prvo je snimiti stanje  u cijeloj županiji, a potom konkretne zadaće dati  članovima za konkretne sredine, sela i gradove, a potom i cijelu županiju, okupiti što više mladih ljudi, osnovati savjete, imati odgovore za  svako područje života i preuzeti vlast u što više jedinica lokalne samouprave.

-Sretna sam i ponosna da se nakon dvije godine konačno okupio Županijski odbor, da je održana prva sjednica i da složno možemo krenuti u rad.  Imat ćemo  puno posla, željni posla i vrijedni.  Na pojedinim područjima županije stanje je vrlo loše, ali  moj cilj  na  okupljanju članstva, formiranje  savjeta iz raznih područja koja su bitna za sve žitelje naše županije, od poljoprivrede, zdravstva, školstva  i drugih područja i  angažirat ćemo stručni ljudi koji  profesionalno gledaju na te teme i probleme i koji će nam pomoći  u njihovom rješavanju. Uskoro se bliže lokani izbori, imamo dovoljno vremena, nešto više od dvije godine.  Cilj nam je da izađemo na njih spremni, jači i da prihvatimo sve izazove koji su pred nama.– kazala je predsjednica Županijske organizacije SDP-a. Marina Opačak-Bilić.

Jedan od potpredsjednika je novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić.

-Čestitam predsjednici na pobjedi u izborima i drago mi je da možemo zajedno ići  dalje.  Danas ste  ovdje mogli vidjeli  većinom  mlade ljude kao i u Novoj Gradiški, koji upravljaju strankom i upravljaju  gradom. Nismo se odrekli starijih članova  jer smatramo  svi zajedno možemo napraviti odličan rezultat koji smo mi u Novoj Gradiški i napravili. Na izborima za Mjesne odbore je SDP dobio podršku od 70 posto, a do sada nije prešao prag od 15 posto.  To je dokaz našeg rada što želimo prenijeti na županijsku razinu. Veselimo se suradnji. SDP treba zasukati rukave, igrati fer i pošteno, raditi i  prikazati rezultate. Možete čuti, mi radimo, ubijamo se, ali nije  mjerilo rad, mjerilo su rezultati i to je najvažniji. Naši rezultati u Novoj Gradiški su vidljivi. Moramo komunicirati s ljudima da oni  vide što radimo 10 do 15 sati dnevno i da želimo tako nastaviti - kazao  je Vinko Grgić.

P1170518
P1170519
P1170522
P1170523
P1170525
P1170530
P1170532
P1170534
1/8 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba