NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Lea Lipičanin   
18. studenog 2018.

Uspješno održan treći Sajam vjenčanja

 

3. Sajam vjenčanja, u organizaciji Salona vjenčanica EXCLUSIVE Nova Gradiška održan je 17. studenog u dvorani ETEŠ škole u Novoj Gradiški. Sudjelovalo je oko šezdesetak izlagača iz cijele Hrvatske gdje su se mogle razgledati vjenčanice i popratni sadržaji za vjenčanja. Za odličnu organizaciju i ove godine zaslužan je isti tim kao i prethodnih godina, Ljiljana Šoch vlasnica salona vjenčanica Exclusive i Udruženje obrtnika Nova Gradiška na čelu s predsjednikom Tomislavom Šimićem, a pod pokroviteljstvom Brodsko posavske županije, Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice Nova Gradiška.

Održane su radionice za mladence kao i modna revija vjenčanica, nakita i drugih detalja za vjenčanje. Glazbeno scenski program uveličali su legendarna i sjajna Zdenka Kovačićek,Plesni studio Martine Mihalić i pjevačka skupina Aurora. Mija Pojatina, aktualna Miss Universe Hrvatske koja uskoro putuje u Tajlanda na svjetsko natjecanje ljepote predstavila je Nacionalni kostim, kreaciju Ljiljane Šoch, u kojem će nastupiti. Turistička zajednica grada Nova Gradiška financijski je pomogla izradu kostima.

 

„Udruženje obrtnika Nova Gradiška sudjeluje u organizaciji sajma i podršci svih naših obrtnika koji imaju interesne točke sa sajmom. Manifestacija nam puno znači jer je jedinstvena za ovaj dio Slavonije zato je dobro došla u našu sredinu, koja je mala ali sa velikim idejama i potencijalima. Nastojimo svake godine biti što uspješniji, a u svojim financijskim mogućnostima biti podrška obrtnicima i gospodarstvenicima koji izlažu. U sve to uloženo je jako puno novca, rada i odricanja“, kaže Tomislav Šimić, predsjednik novogradiškog Udruženja obrtnika. Zadovoljstvo nije krila ni Ljiljana Šoch, organizatorica i vlasnica salona Exclusive naglasivši da će idući biti još veći, bolji i uspješniji.

img1
img10
img11
img12
img13
img14
img15
img16
img17
img18
img19
img2
img20
img21
img22
img23
img24
img25
img26
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/26 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba