Čestitke povodom Dana Antifašističke borbe i Dana državnosti PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

 


 

OPĆINA CERNIK

Antifašizam je u temeljima hrvatske državnosti i suvremene Europe s kojom dijelimo zajedničke vrijednosti – demokraciju, vladavinu prava i poštivanje slobode pojedinca, protiveći se svakom ekstremizmu.

Obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine i povijesne odluke Hrvatskog sabora o samostalnosti Republike Hrvatske. Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima onima koji su sudjelovali u obnovi samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne i neovisne nam Hrvatske. S ponosom, ali i osjećajem odgovornosti, njima izražavamo poštovanje jer su nam omogućili da živimo u međunarodno priznatoj zemlji mira, demokracije i tolerancije.

Obilježavajući ova dva značajna datuma naše povijesti odajemo dužnu počast svim poginulim i žrtvama rata i čestitamo Dan antifašističke borbe i Dan državnosti Općina Cernik, Općinsko vijeće i Vitomir Žakić, načelnik.

 


 

OPĆINA REŠETARI

Poštovane građanke i građani, Čestitamo vam Dan antifašističke borbe i Dan državnosti;
Obilježavajući ova dva datuma naše povijesti odajemo dužnu počast svim poginulim i žrtvama rata. Želimo da ove praznike proslavite u veselju i zadovoljstvu u krugu svojih prijatelja, obitelji i dragih osoba.

Predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković, općinski načelnik Zlatko Aga.


OPĆINA DRAGALIĆ

Poštovani sugrađani

Antifašizam je u temeljima hrvatske državnosti i suvremene Europe s kojom dijelimo zajedničke vrijednosti - demokraciju, vladavinu prava i poštivanje slobode pojedinca.

Obilježavajući Dan antifašističke borbe i Dan državnosti,  dva značajna datuma naše povijesti odajemo dužnu počast svim poginulim i  žrtvama rata, sa željom da svi damo svoj doprinos u izgradnji mira i društva tolerancije. Gradimo svoju budućnost ne zaboravljajući prošlost, svoju vlastitu i europsku tradiciju.

Čestitamo vam Dan antifašističke borbe i Dan državnosti Općina Dragalić, Općinsko vijeće i Zvonimir Karlik, načelnik

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba