TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Ružica Vidaković   
05. srpnja 2019.

Turnir Trofej Dinamo

 

Pozivamo sve predstavnike medija, ljubitelje sporta i nogometne entuzijaste da nam se pridruže na turniru koji je jedinstven po svojoj lokaciji, onoj kraj Brodske tvrđave! Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, Turističke zajednice Brodsko posavske županije, Karlovačkog, Jamnice i HEP-a!

Radi se o trećoj sezoni Trofeja Dinamo, koji objedinjava 7 turnira diljem Hrvatske (Zagreb, Petrinja, Kutina, Slavonski Brod, Bjelovar). Osim izdašnih bogatih nagrada, oni su i kvalifikacijske naravi - na njima ekipe skupljaju bodove, te će se najboljih osam plasirati na Šalatu gdje će odigrati završnicu u sklopu otvaranja sezone Futsal Dinama koji predstavlja spektakl koji uživo prati više tisuća ljudi. Turniri postoje u seniorskoj, ženskoj i veteranskoj konkurenciji.

Danas se odigrava četvrti dan premijernog izdanja Trofeja Dinamo u Brodu. Poznajemo 6/8 četvrtfinalista seniorskog dijela natjecanja - MNK Brod 035, AGROBIT Smokvin list, SB86 -Percom, Sportsko udruženje Drinić, APP Barišić i TIPICO. Danas saznajemo posljednja dva putnika u nokaut fazu natjecanja, a ujedno započinje i veteranski dio turnira.

Pozivamo Vas da uživate u sjajnoj atmosferi kakvu mogu ponuditi samo ovakvi turniri, odličnom futsalu i gastronomskim delicijama kojima se možete okrijepiti u ove vruće ljetne dane.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba