SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
06. rujna 2019.

SDP je  stabilnu većinu  u Gradskom vijeću   sa 10 povećao na 11 vijećnika

 

Bilo je primjedbi na uvodni dio  članaka sa  jučerašnje sjednice  Gradskog vijeća  u kome se govori o novom  razmještanju  gradskih vijećnika  u  vijećničkim klupama.  Odnosi se to na Marijanu Škara Ivković koja je gradska vijećnica postala sa Liste grupe građana kao nezavisna vijećnica. Nakon razlaza sa Željkom Bogovićem  djelovala je i dalje kao nezavisna gradska vijećnica  i sjedila među oporbenim vijećnicima  na lijevoj strani vijećnice zajedno s  vijećnicima  HDZ-a i Željkom Bigovićem.

Jučer smo pisali da se  premjestila na  desnu stranu vijećnice među vijećnike Kluba vijećnika SDP-a  i Laburista, što nije točno jer  laburista više nema među gradskim vijećnicima.  Predsjednica gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas  Vujčić točno je kazala  da u Gradskom vijeću  imaju  samo  dva kluba vijećnika, HDZ-a i SDP-a.

To znači da su svi vijećnici u Klubu vijećnika SDP-a članovi SDP-a, pa i Vlatko Greiner  koji je napustio laburiste, osim Marijane Škara Ivković, koja kaže da  je dobila poziv za učlanjenje  i da će to postati. Dodaje da podržava rad gradonačelnika, da   želi biti aktivna u politici i doprinositi zajednici uvjerena da i u politici ima dobrih ljudi.

SDP je tako stabilnu većinu  u Gradskom vijeću  sa 10 povećao na 11 vijećnika.

Da SDP-e  ojačava članstvo potvrđuje učlanjenje  zamjenika gradonačelnika Ivane Trupina i Borislava Vidošića, koji su na listi za  zamjenike gradonačelnika bili kao nestranačke osobe.

SDP-e je, kako doznajemo,  svoje redove  pojačao  još  nekim novim  članovima.

p001
p002
p004
1/3 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba