NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
09. rujna 2019.

Župan i gradonačelnik posjetili prvašiće i osnovnim školama


Počela je nova školska godina. Pred novim izazovima su  učitelji, a isto tako djeca i njihovi roditelji.  Prvašići su u školskim klupama! Za njih  je ovo osobito značajno  razdoblje u životu, jer zauvijek se pamti prvi dan u školi. Bilo je zato  u novogradiškim OŠ Ljudevita Gaja i „Mato Lovrak“ kod djece i roditelja puno  emocija, neizvjesnosti i pomalo straha.

Prvašiće i njihove  roditelje pozdravila je ravnateljica Blagica Pećnjak kazavši  im kako škola  nije mjesto za strah.

-Jako sam danas sretna što ste vi danas došli u našu školu. Ne bojte se ni nas, ni škole, ne bojte se ničega. Tu smo da rješavamo  probleme i uživamo u sretnim trenucima - kazala je ravnateljica Blagica Pećnjak i predstavila  im učiteljice Tereziju Višić  i Sanju Kovarbašić.

Pozdravila je  župna Danijela Marušića, njegovog zamjenika Damira  Mirkovića i županijsku pročelnicu Anicu Vukašinović,  gradonačelnika Vika Grgića i njegove zamjenike  Ivanu Trupina i Borislava Vidošića.

Župan i gradonačelnik poželjeli su djeci sreću, da imaju lijepo djetinjstvo i školovanje i  kazali  da će im nastojati osigurati što bolje uvjete  za  školovanje.  Župan je najavio obnovu  OŠ „Ljudevita Gaja“, a gradonačelnik  izvijestio da je Grad učenicima  od 1. do 4. razreda kupio mape za likovni, a za učenike od 5. do 8. razreda  pribor za tehnički odgoj.

Grad Nova Gradiška i Brodsko-posavska županija prigodnim su  poklonima  darivali prvašiće  kako bi im  prvi dan u školi bio što ugodniji i ostao u pamćenju.. Prigodan program za prvašiće i njihove roditelje  pripremili su učenici drugih razreda.

Gradonačelnik sa zamjenicima posjetio je i OŠ „Mato Lovrak“  gdje su ih dočekali  ravnateljica Vesna Cindrić i prvašići koji su također dobili prigodne poklone.

Župan Danijel Marušić sa zamjenikom Damirom Mirkovićem i pročelnicom Anicom  Vukašinović, uputio se u Davor pozdraviti i zaželjeti sve najbolje davoračkim prvašićima, njihovim roditeljima i učiteljima.

img1
img10
img11
img12
img13
img14
img15
img16
img17
img18
img19
img2
img20
img21
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
01/21 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba