OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
06. listopada 2019.

Kaufland  donirao 10.000 kuna za Pedijatriju novogradiške bolnice

 

Donaciju od  10.000 kuna za Pedijatriju novogradiške Opće bolnice  jučer je uručila  Marija Franić, voditeljica komunikacija u tvrtki Kaufland, sa suradnicima, a „ček“ preuzeli dr. Josip Kolodziej,ravnatelj Bolnice i  voditeljica Odjela pedijatrije dr. Dubravka Kolobučar u nazočnosti medicinskog osoblja spomenutog odjela.

Kako je za donaciju odabran Odjel pedijatrije?

Pojasnila je Marija Franić, voditeljica korporativnih komunikacija u Kauflandu  i rekla slijedeće: „Ove godine Kaufland na svojih šest lokacija slavi okrugle rođendane Poslovnica, u nekima je to 10, a u nekima 15 godina. I povodom toga smo odlučili donirati 10.000 kuna po lokaciji Bolnicama ili Domovima zdravlja i to pedijatriji. Razlog tomu je što su nam djeca izuzetno važna, pogotovo njihovo zdravlje i drago nam je što možemo doprinijeti boljoj skrbi o djeci.“

Zadovoljstvo što predstavnike donatora može primiti u novouređenom prostoru pedijatrije izrazila je dr. Dubravka Klobučar  voditeljica Odjela, zahvalila u ime svih djelatnika Odjela i ujedno čestitala 15. godina uspješnoga poslovanja u našem Gradu.

„Ovaj je trgovački centar od ranije poznat kao tvrtka koja je socijalno i društveno osviještena i evo radujemo se što ste nas se sjetili. Odjel za pedijatriju je jedan od temeljnih odjela bolničkih i zdravstvenih ustanova  i kao takav se mora razvijati po pitanju kadrova, po pitanju medicinske opreme i evo mi smo odlučili ova novčana sredstva upotrijebiti za kupnju monitora za praćenje vitalnih funkcija“,rekla je tom prigodom dr. Klobučar.

Na donaciji  je zahvalio idr. Josip Kolodziej ravnatelj Opće bolnice NG  te istaknuo kako je bolnica u zadnje vrijeme dobila nekoliko donacija .

– Jedna je bila u vrijednosti 120.000 kn i u prvoj fazi smo dobili 50 kompjutora, a u drugoj ćemo dobiti  još 50 . Radi se o donaciji INE. Naši obrtnici i poduzetnici iz Grada i okolice donirali su 10  televizora za Odjel pedijatrije u vrijednosti 18.000 kuna  i evo sada donacija Kauflanda koja je značajna jer ćemo kupiti monitor za nadzor vitalnih funkcija. Doktorica Klobučar i ja već neko vrijeme dogovaramo kupnju i sada će i to doći na red. To će liječnicima omogućiti monitoring pacijenata koji su ovdje hospitalizirani i zaista će dići kvalitetu usluge- istaknuo je dr. Kolodziej. Također je dodao kako je dobio najavu još jedne velike donacije, upravo u trenutku predaje spomenute za pedijatriju, ali o njoj će biti riječi više kada stigne.

p001
p002
p003
p004
p005
p006
p007
p008
p009
p010
p011
01/11 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba