NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
19. listopada 2019.

U novogradiškim srednjim školama se štrajka, ali će biti i nastave

 

Nastavlja se štrajk nastavnika i zaposlenika u osnovnim i srednjim školama. Sindikati su objavili da se u  petak 18. listopada  štrajka u  Brodsko-posavskoj, Primorsko-goranskoj, Požeško-slavonskoj i Ličkoj  županiji.

 

U Gimnaziji, Industrijsko-obrtničkoj  i  Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi će se štrajkati, ali će biti i nastave koja će se organizirati  po posebnom rasporedu ili u nekom drugom obliku  odgojno-obrazovnog rada. U Industrijsko-obrtničkoj školi nastava nije organizirana za dio razreda.

GIMNAZIJA

-Poštovani roditelji i učenici,    obavještavamo učenike i roditelje o održavanju štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška, 18. listopada 2019. Za vrijeme štrajka bit će  organizirani primjereni oblici odgojno-obrazovnoga rada s učenicima imajući u vidu najbolji interes učenika te njihova zakonski propisana prava i obveze.

Sve informacije o održavanju štrajka i organizaciji nastave te drugim oblicima odgojno obrazovnoga rada s učenicima u Gimnaziji Nova Gradiška bit će objavljivane na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole.

Osoba za kontakt koja je zadužena za pružanje svih odgovarajućih informacija vezanih uz održavanje štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška: Ljiljana Ptačnik, ravnateljica GNG.

Adresa elektroničke pošte na koju zainteresirani roditelji i učenici mogu slati upite:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

U Gimnaziji Nova Gradiška, u kojoj je štrajk najavljen u skladu s propisima i kolektivnim ugovorima (u pisanome obliku), na dan štrajka bit će organizirana nastava ili drugi oblik odgojno-obrazovnoga rada koji se provode u školskoj ustanovi.

Ukoliko nastavnik koji ima nastavne sate nije u štrajku, održat će svoju nastavu. Za nastavnike koji su u štrajku, organizirat će se zamjena.

Ljiljana Ptačnik, ravnateljica Gimnazije Nova Gradiška

INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA

Dana 18.10.2019. u Industrijsko-obrtničkoj školi u Novoj Gradiški nastava se održava prema rasporedu:

od 7:15

1.A – svi učenici
1.B – svi učenici
1.C – grupa Minić
1.D – grupa stolari
1.G – svi učenici
1.H – svi učenici
2.C – svi učenici
2.G – svi učenici
3.G – grupa Mandić
3.H – grupa krojači

Za ostale razrede nije organizirana nastava zbog štrajka djelatnika.

KONTAKT OSOBA Ravnatelj: Mijo Matošević, prof. 0992202080

ELEKTRO-TEHNIČKA I EKONOMSKA ŠKOLA

Elektrotehnička i ekonomska škola u skladu sa svojim obvezama koje proizlaze iz propisa obavještava učenike i roditelje o štrajku koji će se održati u petak 18. listopada 2019. Za vrijeme održavanja štrajka odgojno-obrazovni rad s učenicima bit će organiziran prema posebnom rasporedu. Sve upite vezane za održavanje štrajka možete uputiti na elektroničku poštu škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili pozivom kontakt osobi škole, gđi. Vesni Batalo na broj telefona 035 362145

Ravnateljica: Sanja Müller-Zoričić, dipl.inf.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba