GRADSKA GLAZBA NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Vlado Đurasek   
20. listopada 2019.

Audiciju za nove članove i jedinstveni "JAZZ NIGHT" koncert

 

Gradska glazba Nova Gradiška  prošlo je ljeto  Novogradiščanima učinila posebnim. Promenadni koncerti kod fontane u  gradskom parku  nedjeljom navečer  privlačili su  brojne sugrađane, družili se i uživali u njihovoj  glazbi, ali i glazbi glazbenika koje su  doveli na glazbenu pozornicu  kod fontane.  Gradska glazba Nova Gradiška  u svom redovitom programu nastupa, glazbenih proba i  gostovanja ima i internu glazbenu školu. Upravo ovih dana trebali bi krenuti s novim ciklusom obučavanja mladih budućih glazbenika.

Stoga organiziramo audiciju za nove glazbenike koja će se održati dana 22. listopada 2019.godine  u 18 sati u prostorijama Gradske glazbe (južni ulaz u Društveni dom).

Napominjemo, da na audiciju pozivamo roditelje s djecom (ne mlađom od 9-10 god.zbog specifičnosti sviranja na puhačkim instrumentima), ali isto tako i sve ostale koji se žele uključiti u rad naše udruge. Ponajprije pozivamo i sve one koji imaju nekakve osnove glazbene pismenosti, bez obzira na kojem instrumentu sviraju. Audicija, neće biti samo taj dan, pa  očekujemo da nam se svi zainteresirani jave do konca godine tijekom naših redovitih proba koje su utorkom i petkom od 19 do 21,30 sati.  Podsjećamo  sugrađane  da  još ima ulaznica za koncert "JAZZ NIGHT" sa svjetski poznatim pijanistom DAVIDOM GAZAROVIM.  Ulaznice se mogu kupiti u uredu Turističke zajednice Nova Gradiška, kao i kod članova Gradske glazbe. Ulaznice (ukoliko ostane), prodavati će se i prije samog koncerta na blagajni Doma kulture. Koncert je 26.10. u 20 sati,  cijena ulaznice je 50 kuna. Vidimo se na audiciji i koncertu!

GRB GLAZBE
P1290070
GRB GLAZBE
P1290070
1/2 
start stop bwd fwd
Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba