Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški PDF Ispis E-mail
Autor kv-poumar   
17. lipnja 2013.

PLESNA PRIREDBA "HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT"

Uspješnu plesnu sezonu u nedjelju 16. lipnja 2013. u Dvorani Relković obilježio je Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški.
Na završnoj svečanosti pod nazivom HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT male i velike plesačice pokazale su da zaista vrijedno rade i postižu hvale vrijedne rezultate.
Voditeljica programa Hana Boban, članica Plesnog studija M.M. iz Požege i plesačice svih plesnih skupina predvođene svojom trenericom Natašom Ledić odlično su odradile sve zadatke.

Prisutni mališani, njihove mame i tate, djedovi i bake, u ovom toplom nedjeljnom poslijepodnevu uživali u ljepotama i zanimljivostima zološkog vrta punog ružičastih plamenaca, čimpanzi, leptirića, vjeverica, ptica, zebri, bubamara, crnih labudova do zmija, šišmiša, kornjača, ribica, klokana i tigrića. Uživali su u njihovim plesnim koracima, kostimima i maštovitim rekvizitima koje iz godine u godinu sve ljepše izrađuju vrijedne ruke trenerica i njihovi suradnici.

plesni-studio-mm-01
plesni-studio-mm-02
plesni-studio-mm-03
plesni-studio-mm-04
plesni-studio-mm-05
plesni-studio-mm-06
plesni-studio-mm-07
plesni-studio-mm-08
1/8 
start stop bwd fwd

Sudionici plesnog projekta HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT na kraju priredbe dobili su topao pljesak svih nazočnih i želju da i dalje ustraju u svojim plesnim koracima.

Share
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba