Sport
Filip Poturović PDF Ispis E-mail
Autor Hajrudin Patak - Ruda   
25. travnja 2011.

FILIP POTUROVIĆ POTVRDIO DA JE NAJBOLJI

Od 23. do 26. ožujka 2011. Boksački klub Borovo iz Borova i Boksački savez Hrvatske organizirali su Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete. Sudjelovalo je 117 boksača među kojima su bila dva novogradiška. To su Franjo Marinović u kategoriji stariji kadet u poluvelter kategoriji do 63 kg i Filip Poturović, mlađi kadet do 41,5 kg.

 
Sportske vijesti PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
25. travnja 2011.

IVICA OLIĆ PROGLAŠEN NOGOMETAŠEM GODINE

Svaka čast velikanima Davora, graničarskom časniku, piscu i prosvjetitelju Antunu Matiji Relkoviću i uglednom kiparu i svjetski poznatom medaljaru Ivi Kerdiću, ali protekli mjesec ime Ivice Olića nadmašilo je, rekli bismo, njihovu stoljetnu slavu. U Davoru je naš poznati internacionalac i državni reprezentativac Ivica Olić na izuzetno svečan način proglašen nogometašem godine u anketi zagrebačkog dnevnika Večernji list.

 
Malonogometna zimska liga PAN 2011. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
23. siječnja 2011.

VINKOVAČKI GOMB - POBJEDNIK ZIMSKE LIGE

Vinkovačka vojna momčad GOMB (Gardijska oklopna mehanizirana brigada) pobjednik je Zimske malonogometne lige Pan 2011. U finalnoj utakmici bili su bolji od Glembaya s rezultatom 2:0.

U utakmici za 3. mjesto Slavonski biser je pobijedio Fiestu nakon boljeg izvođenja sedmeraca.

 
Sportski pregled 2010. PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
22. prosinca 2010.

Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani, pa će „lakše teme“ i kraće vijesti biti, vjerujemo, prihvatljivije čitateljima. Ujedno, svim čitateljima sretan Božić i nova 2011. godina!

Na maratonskoj utrci od Nove Gradiške do Kruševa u počast poginulom Toši Proeskom sudjelovalo je 16 maratonaca koji su trčali mega-maraton već treću godinu 16. listopada, na dan njegove tragične smrti. Toše je bio poznati i popularni makedonski pjevač i humanitarac, koji je poginuo u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške.

 
Sportske vijesti - studeni PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
08. prosinca 2010.

KUGLAČI OBRTNIKA POBJEDNICI TURNIRA U BEČU

Kuglači novogradiškog MKK „Obrtnik“ pobjednici su međunarodnog jubilarnog turnira u Beču u konkurenciji 8 klubova. Turnir je održan prigodom proslave 25. obljetnice Kuglačkog kluba „Slavonija Wien“ i u sjajnom ozračju, koje su priredili domaćini na čelu s braćom Brankom i Markom Jurišićem, utemeljiteljima i jubilarcima kluba. Novogradiščani su nakon vrlo kvalitetnih, uzbudljivih i neizvjesnih utakmica zasluženo postali pobjednici tradicionalnog turnira. Međutim, osim tog sportskog dijela, na najvišoj razini održana je jubilarna svečanost „Slavonska jesen u Beču“ na kojoj je bilo čak 550 hrvatskih i austrijskih prijatelja, članova kluba, uzvanika i gostiju.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 5 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba