Sport
Sportske vijesti - rujan/listopad PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
12. listopada 2010.

NOVOGRADIŠKI KUGLAČI U BEČU

Novogradiški kuglači Muškog kuglačkog kluba Obrtnik nastupit će na međunarodnom kuglačkom turniru u Beču od 8. do 10 listopada. Time će kuglači Obrtnika uzvratiti posjet bečkoj KK Slavoniji Wien, koja je gostovala u Novoj Gradiški. Bit će to  jubilarni turnir jer KK Slavonija slavi 25. obljetnicu postojanja, pa će organizirati proslavu i prigodno natjecanje starih prijatelja iz Nove Gradiške u glavnom gradu Austrije. Na turniru će osim domaćina i MKK Obrtnika  sudjelovati i nekoliko austrijskih momčadi. Nastupom novogradiških kuglača na jubilarnom turniru u Beču nastavlja se suradnja ovih prijateljskih klubova koji se uzajamno posjećuju i održavaju čvrste višegodišnje međuklupske odnose.

Izvještaj s turnira pogledajte ovdje

 
Sportske vijesti - srpanj/kolovoz PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
07. kolovoza 2010.

PROSLAVA STOTE OBLJETNICE NOGOMETA

Gradonačelnik grada Nova Gradiška, dipl. ing. Josip Vuković, primio je predstavnike Nogometnog kluba Sloge, na njihov zahtjev, radi rješavanja teškog materijalnog i kadrovskog stanja u klubu u vrijeme kada Sloga treba ove godine proslaviti stotu obljetnicu postojanja, ugostiti prvoligaša i izdati monografiju.

 
Filip Poturović PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. lipnja 2010.

FILIP POTUROVIĆ HRVATSKI PRVAK U BOKSU

12. svibnja, najboljeg novogradiškog sportaša Filipa Poturovića, prvaka hrvatske u boksu u kategoriji mlađih kadeta, primio je novogradiški gradonačelnik Jopsip Vuković i zamjenica Ljepša Rakas-Vujčić. Filip, učenik šestog razreda Onovne škole Ljudevita Gaja, "prošvercao" se je na državno prvenstvo, koje je održano u Sesvetama od 16. do 19. travnja, jer nije imao potrebnu težinu od 39 kilograma. Svojim nastupima i pobjedama nad težim, višim i starijim  boksačima u svojoj kategoriji sve je oduševio i pokazao zašto se boks naziva plenitom vještinom.

 
Olimpijada PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
26. lipnja 2010.

OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA

26. svibnja Deveti olimpijski festival dječjih vrtića održan je na gradskom nogometnom igralištu. U ime novogradiškog sportskog saveza djecu i gledatelje  pozdravio je Milivoj Žakula, a Olimpiski festival otvorio zamjenik gradonačlenika Milan Mateša. Zadovoljna je i Zdenka Zečević, ravnateljica Centra za predškolski odgoj „Grigor Vitez“ jer je na dječjoj olimpijadi, na zadovoljstvo teta iz vrtića i roditelja, nastupilo 240 djece iz Nove Gradiške, Starog Petrovog Sela, Nove Kapele, Cernika i Okučana.

 
Savez športova Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
26. lipnja 2010.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA SAVEZA ŠPORTOVA

Redovna godišnja skupština Saveza športova Nova Gradiška održana je pod vodstvom predsjednika Borislava Vidošića, koji je izvijestio o  prošlogodišnjem radu. U raspravi su dominirale teme o problemu sistematskih liječničkih pregleda sportaša, otvaranju sportske ambulante u gradu, privoli liječnika za taj rad, ali i o problemu financiranja te djelatnosti.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 6 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba