Sport
Teniski turnir parova PDF Ispis E-mail
Autor Marko Brčić   
09. lipnja 2014.

ODIGRAN TENISKI TURNIR PAROVA "BLJESAK 2014."

U nedjelju 8. lipanja 2014. godine u organizaciji Teniskog kluba "Nova Gradiška – Slavonski biser" odigran je tradicionalni teniski turnir parova povodom obilježavanja vojno redarstvene akcije Bljesak.

Turnir je trebao biti odigran još 3. svibnja 2014. godine, ali se zbog veoma nepovoljnih vremenskih uvjeta morao odgađati više puta.

 
Aktivni tenisači PDF Ispis E-mail
Autor Marko Brčić   
30. travnja 2014.

ZANIMLJIV VIKEND ZA NOVOGRADIŠKE TENISAČE

Proteklog vikenda, 26. i 27. travnja 2014. godine tenisači Teniskog kluba "Nova Gradiška – Slavonski biser" bili su vrlo aktivni i nastupili su na niz turnira u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini te tako predstavljali svoj klub i grad.

Naši najmlađi igrači, Fran Rakonić i Pavle Ivanišević nastupili su na Otvorenom prvenstvu Đakova za djevojčice i dječake do 10 godina.

 
Poziv za prijavu na teniski turnir PDF Ispis E-mail
Autor Marko Brčić   
25. travnja 2014.

TENISKI TURNIR "BLJESAK 2014."

Teniski klub "Nova Gradiška – Slavonski biser" organizira tradicionalni teniski turnir parova "Bljesak 2014." povodom obilježavanja obljetnice vojno - redarstvene akcije Bljesak.

Turnir će se održati u subotu 3. svibnja 2014. godine na teniskim terenima u Lužanima. Turnir je od ove godine u službenom kalendaru natjecanja za 2014. godinu Hrvatske unije tenisača te se boduje za rang listu HUT-a.

 
Mlade nade novogradiškog tenisa PDF Ispis E-mail
Autor Marko Brčić   
22. travnja 2014.

TURNIR POLAZNIKA ZIMSKE ŠKOLE TENISA

U petak 18. travnja 2014. godine na rukometnom stadionu u Novoj Gradiški odigran je turnir škole tenisa Teniskog kluba "Nova Gradiška – Slavonski biser". Na turniru je nastupilo 7 igrača podijeljenih u dvije grupe, a neki su u turnir morali kroz kvalifikacije.

Nakon uzbudljivih mečeva prvo mjesto je osvojio Rakonić Fran koji je u finalu pobijedio Marka Pavlicu. U meču za treće mjesto Ivanišević Pavle je pobijedio Kulaš Doriana.

 
Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor TK Nova Gradiška   
26. ožujka 2014.

NOVOGRADIŠKI TENISAČI NASTUPILI U ZAGREBU

Teniski klub Nova Gradiška - Slavonski biser nastupio je 22. i 23. ožujka 2014. godine na 6. Filac - Spring Indoors Doubles 2014 Zagreb (HUT-Series 500) turniru, gdje su u jakoj konkurenciju parova nastupili i novogradiški parovi Jović/Brčić i Magdić/Mendek. U prvom kolu glavnog turnira par Brčić/Jović poražen je rezultatom 6:4 6:3 od jakog para Franja/ Zadro, inače trećeg nositelja u ždrijebu i kasnije osvajača trećeg mjesta na turniru.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 2 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba