Reagiranja
Oda hrvatskom iseljeništvu PDF Ispis E-mail
Autor Vesna Kukavica   
03. siječnja 2013.

Čim su se slegnuli prvi dojmovi nakon odluke Žalbenog vijeća Međunarodnoga kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) u Den Haagu, kojom su preinačene osuđujuće presude generalima Gotovini i Markaču u oslobađajuće, moguće je ležernije progovoriti o valu neopisive radosti građana diljem domovine i među našim ljudima u svijetu, osobito onima čija je stručnost bila presudna za slom lažne optužnice generalima i Hrvatskoj - koja je počivala na koncepciji udruženoga zločinačkog pothvata (Joint Criminal Enterprise).

 
"Clarum" demanti PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. listopada 2012.

KUPCI MOGU I DALJE KUPOVATI PROIZVODE CLARUM

Renomirana tvrtka "Clarum" za priozvodnju listova za pite, savijače i tjestenine iz Nove Gradiške neopravdano je napadnuta.

Budući da smo ovih dana mogli pročitati u tisku i gledati na televiziji nekorektne napise u vezi Clarumovih proizvoda koji se odnose na listove za pite i savijače koje navodno sadrže štetan aditiv, gospodin Drago Šimić, direktor "Claruma" iz Nove Gradiške, dao je izjavu za Cajtung.

 
HDSSB - konferencija za medije PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
09. lipnja 2012.

HDSSB O NAPUŠTANJU SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA

"Kolege iz SDP moraju biti svjesni da lopta i dalje ostaje kod njih i da jedino oni mogu zabiti autogol", kazao je Dubravko Gubić na konferenciji za novinare HDSSB-a, održanoj 6. lipnja, aludirajući na pismeno očitovanje predsjednika Vijeća Mirka Golovrškog koji je odlazak vijećnika HDSSB sa sjednice i prekid sjednice Vijeća nazvao autogolom na štetu građana.

 
Priopćenje predsjednika GV Mirka Golovrškog PDF Ispis E-mail
Autor Mirko Golovrški   
01. lipnja 2012.

"AUTOGOL NA ŠTETU GRAĐANA"

Budući da sa koalicijskim partnerima HDSSB-om nismo u potpunosti usuglasili stavove oko 2. točke dnevnog reda, a to je Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna grada Nova Gradiška za 2011. godinu, oni su najavili suzdržanost kod glasovanja.

S obzirom da je za usvajanje istog Izvješća potrebna većina od ukupnog broja članova Gradskog vijeća, smatrali smo da ne treba stavljati na kocku vitalne projekte koji su već ugovoreni, ali ovise o usvajanju Izvješća o izvršenju proračuna za 2011. godinu.

 
Priopćenje RV novogradiške bolnice PDF Ispis E-mail
Autor Radničko vijeće Opće bolnice NG   
31. svibnja 2012.

RADNIČKO VIJEĆE OPĆE BOLNICE NOVA GRADIŠKA

Temeljem informacija objavljenih u sredstvima javnog informiranja, a povodom razrješenja dr. sc. Zorana Jukića dr. med., dužnosti ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška od strane ministra zdravstva prof. dr. sc. Rajka Ostojića, te imenovanja dr.sc. Zorana Jukića, dr. med., vršiteljem dušnosti ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška od strane Upravnog vijeća Opće bolnice Nova Gradiška koje je zauzelo stav da ravnatelj dr.sc. Zoran Jukić, dr. med. bude razriješen dužnosti ravnatelja s danom 14. svibnja 2012., a da imenovanje v.d. ravnatelja dr. sc. Zorana Jukića, dr. med. bude 15. svibnja 2012. te najave HZZO-a o prestanku financiranja Opće bolnice Nova Gradiška, zbog takve odluke Upravnog vijeća bolnice, Radničko vijeće Opće bolnice izražava zabrinutost radi mogućnosti neisplate plaća radnicima bolnice te ugrožavanja egzistencije radnika boinice i njihovih obitelji, korisnika usluga, a radi neodgovornog ponašanja većine u Upravnom vijeću bolnice.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 5 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba